De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Alle sieraden in de kleur bruin

block
block
Min: €0 Max: €60

Mannenarmband Brown Leather Hook

Handgemaakte armband van 1,8 cm breed gevlochten rundleer in de kleur Cogneacbruin. Deze armband sluit met een handige haaksluiting met glad oppervlak.

€14,95

Mannenarmband Brown Snowflake Jasper

Handgemaakte armband van natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm Brown Snow Flake Jasper kralen met bronzen tussenzetsels. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Black Coral wood - Copy

Handgemaakte armband van 8 mm kralen en koraal kleurige natuursteen kralen en een aantal bewerkte houtenkralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Landscapestone Snowflake

Mannenarmband van landscapestone en snowflake jasper natuursteenkralen mooie matte en vergrijsde bruine tonen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Landscapestone Snowflake Bronze

Mannenarmband van landscapestone en snowflake jasper natuursteenkralen mooie matte en vergrijsde bruine tonen. In de armband is een bronzen ovalen ringen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Howliet Turquoise Silver rib

Stoere armband van howliet met 2 grote unieke Agaat natuursteenkralen in een mooie bruine/turquoise mix. Daartussen een grote zilverenkraal met ribbels. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Howliet Turquoise Silver

Stoere armband van howliet met 2 grote unieke Agaat natuursteenkralen in een mooie bruine/turquoise mix. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Landscapestone Family

Mannenarmband van landscapestone natuursteenkralen mooie matte bruine tonen. In de armband is een bronzen kraal met daarop een familie afgebeeld, Echt een cadeau voor een pappa. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95
HanneHaves Zijden wikkelarmband Chocolate brown
Uitverkocht

Zijden wikkelarmband Chocolate brown

Een super zacht verstelbare wikkelarmband van een prachtige kleur chocoladebruin van echte zijde waaraan een aantal roségouden kralen zijn geregen. Het armbandje is verstelbaar, one size fits all. Ook te dragen als choker of lange ketting.

€11,95
HanneHaves Armbandenset Bundle of Roségold
Uitverkocht

Armbandenset Bundle of Roségold

Handgemaakte armbandenset van 3 geregen van verschillende soorten kralen zoals facet kralen in de tinten bruin, crème en roségoud. Ieder van de 3 strengen heeft een verschillende combinatie van kralen en fraaie tussenzetsels in roségoud in verschillende

€22,95

Armbandenset Bundle of Brown

Handgemaakte armbandenset van 4 geregen van verschillende soorten kralen zoals facet kralen in de tinten bruin en goud. Ieder van de 4 strengen heeft een verschillende combinatie van kralen en verschillende groottes.

€22,95

Oorringen Silky Cream Travertin

Mooie handgemaakte oorbellen (ringen) met hangers (gedeeltelijk) verguld. Met handbewerkte witte ovale en rechthoekige Tsjechische glaskralen.

€18,95
Pagina 1 van 4