De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Alle sieraden in de kleur geel

block
block
Min: €0 Max: €85

Ibiza ketting Yellow laughing Buddha

Lange Ibiza ketting in de kleuren geel en goud. Aan de ketting hangt de laughing Buddha die staat voor voorspoed en geluk.

€12,95

Teenslippers Yellow/Orange/Red maat 40/41

Mooi met de hand bewerkte gele teenslippers met op de banden houten kralen in verschillende tinten geel, oranje en rood in de maat 40/41.

€15,95

Customized spijkerstof rokje turkoois maat 36

Stoer rokje van spijkerstof bewerkt met verschillende banden, linten in de kleuren turkoois, geel, roze en groen. Een uniek rokje waar er absoluut geen tweede van is.

€49,95 €39,95
HanneHaves Spijkerstof gilet pastels maat 44
Uitverkocht
-25%

Spijkerstof gilet pastels maat 44

Stoer gilet van spijkerstof bewerkt met verschillende banden, linten en handgeweven stof in de kleuren roze, groen, geel en goud. Een uniek gilet waar er absoluut geen tweede van is.

€59,95 €44,95

Spijkerblazer red, bleu, yellow maat 38

Mooi getailleerde blazerjasje van spijkerstof bewerkt met verschillende banden, linten en elementen in de kleuren rood, geel, goud en blauw. Ook is een stuk handgeweven stof op het rugpand. Een uniek jasje waar er absoluut geen tweede van is. Als det...

€104,95 €83,95
Bynookz Bohemien Bracelet Red Purple
Uitverkocht

Bohemien Bracelet Red Purple

Kleurrijke Ibiza Bracelet die je 2x om je arm wikkelt met een multicolor Aztec koord en met blauw, rood, lila en paarse satijnkoord.

€9,95

Bohemien Bracelet Rainbow

Kleurrijke Ibiza Bracelet die je 2x om je arm wikkelt met een multicolor Aztec koord en met geel, oranje, rood, groen en blauwe satijnkoord.

€9,95

Teenslippers Sunny Yellow maat 38/39

Mooi met de hand bewerkte gele teenslippers met op de banden houten kralen in verschillende tinten geel in de maat 38/39.

€15,95

Wrap bracelet turquoise and silver

De armband bestaat uit 5 koorden zoals faux suède, satijnkoord en imitatieleer in verschillende tinten blauw en turquoise en een voile brede band met kleurverloop. De armband heeft een aantal zilver gekleurde bedels en een mooi lobster slot met hart...

€9,95

Beach pareo Yellow Pink

Helemaal hip en handig deze beach pareo 'Yellow Pink' die je omslaat als je even drankjes gaat halen of lunchen. Gemaakt van verschillende stoffen en versierd bandjes en lintjes. De binnenkant is gevoerd.

€39,95

Spijkerjack Red and Yellow

Spijkerjack bewerkt met verschillende banden en lint a la bohemien style in de kleuren rood en geel.

€94,95 €54,95