De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Alle sieraden in de kleur grijs

block
block
Min: €0 Max: €20

Mannenarmband Larvikiet Buddha

Mannenarmband van larvikiet en matte snowflakejasper natuursteenkralen in verschillende tinten grijs en zwart/grijs en een buddha kraal. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Larvikiet mat

Mannenarmband van larvikiet en matte snowflakejasper natuursteenkralen in verschillende tinten grijs en zwart/grijs. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband matte black grey

Mannenarmband van matte natuursteenkralen in zwart en zwart/grijs. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Silk wrap Grey Kristalball

Het soepele en zachte zijden van deze armband voelt heel prettig aan. De kleine zilveren schuivers en een kleine bal mer strasssteentjes. Al het gebruikte materiaal is hypo allergeen.

€14,95

Mannenarmband Black Snowflake Oval

Stoere armband van natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen black stone en snowflake obsidiaanmet 2 zilveren sierkralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Bohemien Armband Metalic Grey Silver

Lief klein armbandje van een mix van facet- natuursteenkralen, Tsjechische glaskralen in verschillende tinten zilver, antraciet met een metalliccoating.

€9,95
HanneHaves Lange ketting zilver Grey Buddha
Uitverkocht

Lange ketting zilver Grey Buddha

Ragfijne lange verzilverde ketting met een mooie grijze Agaat steen, Swarovski kristal hanger en een kleine hangertje met mini Happy Buddha. Echt een ketting op cadeau te geven.

€19,95

Oorbel Swarovski Drop Smokey Mauve

Klassieke, stijlvolle zilveren oorbellen voor elke gelegenheid, gemaakt van sprankelend Swarovski® elements Smokey Mauve kristallen druppels.

€18,95

Mannenarmband Wood Grey

Mannenarmband van natuursteen en houten kralen in verschillende tinten grijs en zwart. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€11,95