De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Alle sieraden in de kleur rood

block
block
Min: €0 Max: €85

Mannenarmband Black Coral Stone

Handgemaakte armband van black stone natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen en koraal kleurige natuursteen kralen en een zilver element in het midden. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Red Skull

Handgemaakte armband van zwarte lavasteen. Deze armband is gemaakt van 8 mm zwarte lavasteen kralen. Bovenop de pols tussen twee zilverkleurige kralen een rood stenen skull. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Black Coral wood - Copy

Handgemaakte armband van 8 mm kralen en koraal kleurige natuursteen kralen en een aantal bewerkte houtenkralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Lange ketting goud Bohemien flower

Ragfijne lange vergulde ballchain halsketting met een Swarovski kristal Rainbow, een hanger met een flower mandela en een grote schelpbedel.

€19,95

Mannenarmband Coral Silver

Mannenarmband van 8 mm kralen en koraal kleurige natuursteen kralen en enkele zilveren bewerkte kralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Red Buddha & Wood

Handgemaakte armband van grote houten kralen en een rode happy Buddha van Howlietsteen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€11,95

Spijkerblazer red, bleu, yellow maat 38

Mooi getailleerde blazerjasje van spijkerstof bewerkt met verschillende banden, linten en elementen in de kleuren rood, geel, goud en blauw. Ook is een stuk handgeweven stof op het rugpand. Een uniek jasje waar er absoluut geen tweede van is. Als det...

€104,95 €83,95

Armbandenset Bundle of Coral

Handgemaakte armbandenset van 4 geregen armbandjes van verschillende soorten kralen zoals glas-, facet kralen in de tinten koraal, oker, rood, zalm en crème. Ieder van de 4 strengen heeft een verschillende combinatie van kralen en verschillende groottes.

€22,95
Bynookz Bohemien Bracelet Red Purple
Uitverkocht

Bohemien Bracelet Red Purple

Kleurrijke Ibiza Bracelet die je 2x om je arm wikkelt met een multicolor Aztec koord en met blauw, rood, lila en paarse satijnkoord.

€9,95

Bohemien Bracelet Rainbow

Kleurrijke Ibiza Bracelet die je 2x om je arm wikkelt met een multicolor Aztec koord en met geel, oranje, rood, groen en blauwe satijnkoord.

€9,95

Mannenarmband Black Buddha

Handgemaakte armband van grote 12 mm houten kralen in de kleuren zwart en zilver. Bovenop de pols een grote Boeddha kraal met daarnaast twee wijnrode kralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€15,95 €11,95

Beach pareo Hawai

Helemaal hip en handig deze beach pareo 'Hawai' die je omslaat als je even drankjes gaat halen of lunchen. Gemaakt van verschillende stoffen en versierd bandjes en lintjes. De binnenkant is gevoerd.

€39,95
Pagina 1 van 2