De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Alle sieraden in de kleur wit en neutraal

block
block
Min: €0 Max: €85

Bohemien Armband Smaragd Pearls

Lief klein armbandje van een mix van smaragd groene facetkralen en parels

€9,95
HanneHaves Armbandenset Bundle of Roségold
Uitverkocht

Armbandenset Bundle of Roségold

Handgemaakte armbandenset van 3 geregen van verschillende soorten kralen zoals facet kralen in de tinten bruin, crème en roségoud. Ieder van de 3 strengen heeft een verschillende combinatie van kralen en fraaie tussenzetsels in roségoud in verschillende

€22,95

Armbandenset Bundle of Brown

Handgemaakte armbandenset van 4 geregen van verschillende soorten kralen zoals facet kralen in de tinten bruin en goud. Ieder van de 4 strengen heeft een verschillende combinatie van kralen en verschillende groottes.

€22,95

Oorringen Silky Cream Travertin

Mooie handgemaakte oorbellen (ringen) met hangers (gedeeltelijk) verguld. Met handbewerkte witte ovale en rechthoekige Tsjechische glaskralen.

€18,95

Set Bohemian armband en oorbellen Brown Caramel

Mooie set van een armband en oorbellen gemaakt van facet- natuursteen en Tsjechische glaskralen in een warme kleuren caramel, goud, wit en mosterd.

€31,90 €28,70

Set Bohemian ketting, armband en oorbellen Brown Caramel

Mooie set van een lange ketting, armband en oorbellen gemaakt van facet- natuursteen en Tsjechische glaskralen in een warme kleuren caramel, goud, wit en mosterd.

€66,85 €59,95

Bohemian ketting Brown Caramel

Lange ketting gemaakt van facet- natuursteen en Tsjechische glaskralen in een warme kleuren caramel, goud, wit en mosterd.

€34,95

Armband Bohemian Brown Caramel

Handgemaakte armband van facet- natuursteen en Tsjechische glaskralen in een warme kleuren caramel, goud, wit en mosterd. Er hangen twee bedeltjes aan: luck en peace.

€12,95

Natuursteen armbanden combi Wit Turquoise/Blauw

Handgemaakte armbanden van natuursteen in de kleuren wit, turquoise en blauw Agaat van 6 mm kralen. Mooi te combineren met andere armbanden.

€18,95

Natuursteen armbanden combi Wit Turquoise Grote steen

Handgemaakte armbanden van natuursteen in de kleuren wit en turquoise Agaat van 6 mm kralen. Een van de armbanden heeft een grote steen die de aandacht trekt. Mooi te combineren met andere armbanden.

€18,95
Ibiza Dances Natuursteen ketting Blauw en wit Buddha
Uitverkocht

Natuursteen ketting Blauw en wit Buddha

Lange ketting gemaakt van natuursteenkralen in de kleuren blauw, turquoise en wit. Aan de ketting hangt een aantal grote kralen met daaronder een bedel van een Buddha.

€34,95
MensHaves Mannenarmband Green Agaat Buddha
Uitverkocht

Mannenarmband Green Agaat Buddha

Subtiele mannenarmband van Agaat kralen met een buddha kraal voor geluk. De natuursteenkralen in verschillende vormen en afmetingen zoals de 8 mm kralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95
Pagina 1 van 3