De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Alle sieraden in de kleur zwart

block
block
Min: €0 Max: €85

Mannenarmband Black Coral Stone

Handgemaakte armband van black stone natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen en koraal kleurige natuursteen kralen en een zilver element in het midden. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Red Skull

Handgemaakte armband van zwarte lavasteen. Deze armband is gemaakt van 8 mm zwarte lavasteen kralen. Bovenop de pols tussen twee zilverkleurige kralen een rood stenen skull. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Lange ketting zilver zwarte Agaat pendant

Fijne lange jasseron halsketting met een zwart agaat pendant hanger gewerkt kleine bedels in zilver en natuursteen kralen.

€19,95

Lange ketting goud zwart Agaat

Fijne lange halsketting met een grote hanger van zwart agaat afgewerkt en twee bedels: donkere Swarovski kristal en fantasiebedel gemaakt van 'olie'zwart glaskralen

€19,95

Mannenarmband Larvikiet Buddha

Mannenarmband van larvikiet en matte snowflakejasper natuursteenkralen in verschillende tinten grijs en zwart/grijs en een buddha kraal. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95
MensHaves Mannenarmband Larvikiet mat
Uitverkocht

Mannenarmband Larvikiet mat

Mannenarmband van larvikiet en matte snowflakejasper natuursteenkralen in verschillende tinten grijs en zwart/grijs. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95
MensHaves Mannenarmband matte black grey
Uitverkocht

Mannenarmband matte black grey

Mannenarmband van matte natuursteenkralen in zwart en zwart/grijs. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Stoere wrapbracelet Black

Echte armcandy voor stoere 'meisjes' gemaakt van 4 koorden (gevlochten)leer en paracord. Simpel maar echt zo mooi om je pols.

€18,95
MensHaves Mannenarmband Black Dalmatier Jasper
Uitverkocht

Mannenarmband Black Dalmatier Jasper

Stoere armband van natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen black stone, lavastone en snowflake Jasper dalmatiër. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Black Snowflake Oval

Stoere armband van natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen black stone en snowflake obsidiaanmet 2 zilveren sierkralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Wood Grey

Mannenarmband van natuursteen en houten kralen in verschillende tinten grijs en zwart. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€11,95

Mannenarmband Stone Peace

Deze armband is gemaakt van 8 mm turquoise natuursteen en lavasteen kralen met zilveren tussenzetsels. Bovenop de pols een zilveren peace bedel. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€17,95
Pagina 1 van 3