De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Alle sieraden in de kleur zwart

block
block
Min: €0 Max: €85

Lange ketting goud zwart Agaat

Fijne lange halsketting met een grote hanger van zwart agaat afgewerkt en twee bedels: donkere Swarovski kristal en fantasiebedel gemaakt van 'olie'zwart glaskralen

€19,95

Mannenarmband Larvikiet Buddha

Mannenarmband van larvikiet en matte snowflakejasper natuursteenkralen in verschillende tinten grijs en zwart/grijs en een buddha kraal. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Larvikiet mat

Mannenarmband van larvikiet en matte snowflakejasper natuursteenkralen in verschillende tinten grijs en zwart/grijs. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband matte black grey

Mannenarmband van matte natuursteenkralen in zwart en zwart/grijs. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Stoere wrapbracelet Black

Echte armcandy voor stoere 'meisjes' gemaakt van 4 koorden (gevlochten)leer en paracord. Simpel maar echt zo mooi om je pols.

€18,95

Mannenarmband Black Dalmatier Jasper

Stoere armband van natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen black stone, lavastone en snowflake Jasper dalmatiër. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Black Snowflake Oval

Stoere armband van natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen black stone en snowflake obsidiaanmet 2 zilveren sierkralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95
HanneHaves Lange ketting zilver Black Buddha
Uitverkocht

Lange ketting zilver Black Buddha

Ragfijne lange verzilverde ketting met een mooie zwarte Agaat steen, Swarovski kristal hanger en een kleine hangertje met mini Happy Buddha. Echt een ketting op cadeau te geven.

€19,95

Mannenarmband Wood Grey

Mannenarmband van natuursteen en houten kralen in verschillende tinten grijs en zwart. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€11,95

Mannenarmband Stone Peace

Deze armband is gemaakt van 8 mm turquoise natuursteen en lavasteen kralen met zilveren tussenzetsels. Bovenop de pols een zilveren peace bedel. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€17,95

Mannenarmband Stone Happy Buddha

Deze armband is gemaakt van 8 mm turquoise natuursteen en lavasteen kralen met zilveren tussenzetsels. Bovenop de pols een zilveren happy Buddha. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€17,95

Mannenarmband black combination

Handgemaakte armband van natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen lavasteen en glanzende blackstone met 3 zilveren sierkralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€17,95
Pagina 1 van 2