De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

De poncho is terug!

  • Geplaatst op
  • Door Hanneke van Doorn
  • 0
De poncho is terug!

We gaan de poncho’s dit najaar veel terug zien in het straatbeeld. En nee, je hoeft niet per se een poncho te dragen, ook grote, luxueuze omslag doeken en sjaals van fijne zachte materialen zien we ook heel erg veel.

Jaren 70

In mijn jeugd was de poncho helemaal hip en ‘in’. Het liefst gehaakt en gemaakt met zoveel mogelijk kleuren en natuurlijk met lange kwasten. Het was zelf heel normaal als mannen een poncho aan deden. Maar met zoveel gaten (van het haakwerk) dat je er niet erg veel warmte van kreeg.


Sinds topmodel en stijlicoon Cara Delivinge in een Burberry-poncho werd gekiekt en onze Koningin Maxima steeds vaker een poncho draagt kunnen we er niet meer om heen: de poncho is terug en hoe. We gaan de poncho’s dit najaar veel terug zien in het straatbeeld. En nee, je hoeft niet per se een poncho te dragen, ook grote, luxueuze omslag doeken en sjaals van fijne zachte materialen zien we ook heel erg veel.


Ideaal in het najaar 

Want het voordeel van de poncho’s en grote omslagdoeken is dat ze ideaal zijn in het najaar. Zolang het nog geen tijd is voor een dikke winterjas, zijn ze een prima ‘jas’  te dragen. Ze geven voldoende warmte voor in de auto, over je jeans jack  of je leren jasje of colbert.


Mooie materialen

Ze zijn er in de mooiste, zachtste materialen. Vaak een menging van wol, acryl en katoen zodat je er heel lang plezier van hebt. Verkrijgbaar in mooie kleuren combinaties en print en het staat ook nog eens elegant. Met mooie ‘kwasten’ en franje randen.


Kleurrijk

Sjaals, je kan ze nooit genoeg hebben en je kunt ze lekker matchen met je outfit. Natuurlijk kan je voor rustige kleuren gaan zoals zwart of grijs, maar soms kan kleur en een mooi patroon je outfit helemaal af maken.


Voor jou geselecteerd door HanneHaves

We hebben de mooiste poncho’s en grote omslagdoeken voor je ingekocht. Natuurlijk te dragen als ‘jas’ maar ook heerlijk om te slaan op een winteravond op de bank.

Kijk snel in onze webshop naar de collectie.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden