De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Het is Feest, Hannehaves bestaat 2 jaar!

  • Geplaatst op
  • Door Hanneke van Doorn
  • 0
Het is Feest, Hannehaves bestaat 2 jaar!

Hannehaves bestaat alweer 2 jaar. De tijd vliegt voorbij en ik geniet nog iedere dag van het ontwerpen en maken van sieraden en fashion items, het fotograferen, de hele marketing, alles. En we gaan door, binnenkort wordt de webshop gerestyled.

Wie had dat kunnen bedenken, 2 jaar geleden als een soort van hobby begon ik met Hannehaves. Nou ja ook weer niet helemaal want ik heb het wel gelijk goed aangepakt, met mooie huisstijl, professionele webshop en gelijk ook maar gelijk m’n auto laten beletteren. Al snel kwam er een mooi merk Curious Project in de shop met handbewerkte woonaccessoires, natuurlijk de Ibizabracelets van Bynookz en na je jaar ontstond MensHaves, ons label voor mannensieraden, omdat er een grote vraag is naar stoere, trendy mannenarmbanden. 

En ik voel mij als een vis in het water, ontwerpen, mooie nieuwe dingen maken en heel veel blijde klanten. Dat inspireert mij ook om door te gaan met ontwikkelen, en die zijn er heel veel........wat dat allemaal is?

Soon more… een tipje dan? Er wordt hard gewerkt aan een totale restyling van de webshop. En er komt nog veel meer aan...............

Maar deze maand is het feest en daar profiteren jullie allemaal van, hoppa 20% korting op alle sieraden en fashionitems in de shop. Gebruik de code 'Feest2jaar' bij het afrekenen.

Happy Shopping……

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden