De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Thousend Miles bankjes, uniek en stoer

Thousend Miles bankjes, uniek en stoer

Stoer stevig handgemaakte bankjes met een houten onderstel en een zitting van gevlochten binnenbanden. De fietsbanden van de zitting geven den bankjes een unieke en stoere uitstraling. Eigenlijk in alle interieurstijlen passen de bankjes.

Kijk eens goed.. herken je het? Zijn het fietsbanden? Je kent het vast nog wel, de band in een bakje water om te zien waar het lekt. Je weet wel.. op zoek naar die belletjes in het water. Eenmaal gevonden dan is het plakken maar!  Thousend Miles bankjes van Curious Projects

Jaren lang waren deze banden mede verantwoordelijk voor het vervoer van heel veel mensen. Na twee, drie keer te zijn geplakt en duizenden kilometers later hebben de binnen banden nu een nieuwe functie gekregen! Opmerkelijk aan de bankjes zijn de zichtbare reparaties, codes, inches en uit welk land de band vandaan komt. Het stevige handgemaakte houten onderstel en de gevlochten binnenbanden geven dit bankje een stoere uitstraling. 

Met de verhalen in gedachten van ‘all thousand miles’ die de banden afgelegd hebben is dit een geweldig, handig en mooi meubelstuk voor jou thuis. Door de afmeting is deze Thousand Miles Stool ook ideaal voor aan de grote eettafel!

BankjeSmall_CuriousProject

De Thousend Miles bankjes zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

Large L112 x B42 x H48 cm.

Medium L92 x B37 x H48 cm.

Small L72 x B32 x H48 cm.

Bekijk de Thousend Miles bankjes in onze webshop.

Bankje Medium Curious Projectdetail Thousend Miles bankje

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden