De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Vlogger Lottie bij HanneHaves

Vlogger Lottie bij HanneHaves

Afgelopen week was vlogster Lottie van Like a Lot op bezoek bij HanneHaves! Ontzettend leuk om nu eens voor de camera te komen en te laten zien waar ik alle items die op HanneHaves staan creëer en maak. Bekijk deze leuke vlog.

Tijdens 'restauratie' werkzaamheden zoals ze het zelf noemt bij Martine Hulscher Skincare zag Lottie mijn sieraden en was gelijk enthousiast. Ze benaderde mij of ze eens langs mocht komen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. De uren vlogen voorbij maar het is Lottie gelukt er een korte hele leuke vlog van te maken. Wat is het toch leuk om te horen en zien dat iemand enthousiast is over wat je creëert: 

"En de náám is wat mij betreft niet zómaar een associatie met het woord 'wannahaves'.....
Check hier mijn ‪#‎vlog‬ 'Op bezoek bij' het súper leuke en exclusieve merk, op het gebied van sieraden, hoedjes, pareo's, sjaals slippers en nog veel meer óók voor de ‪#‎wondervolle‬ vrouw!"
 

Wie is Lottie Mae Jones
Ze is een gepassioneerde singer-songwriter, met ambities, maar bovenal een creatieve doorzetter met een missie. Ze wil de wereld een klein beetje mooier te maken, zowel letterlijk als figuurlijk, ze is náást pedagoog, coach en trainer in mijn eigen praktijk La Lottie ook eigenaresse van het bedrijf Like a Lot. Like a Lot adviseert en ondersteunt ondernemers in de fashion branche op het gebied van social-media en marketing. En dan is ze ook nog blogester, vlogster als Lots of Lottie. Kortom net als ik een duizendpoot, maar vooral een heerlijk mens!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden