De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Bynookz

Bynookz


Wat ooit begon als tijdvedrijf is uitgegroeid tot een heus sieradenmerk Bynookz. Alle sieraden van Bynookz zijn handgemaakt en geïnspireerd op de bohemian Ibiza stijl!

De collectie wisselt steeds en bestaat uit armbanden.


Veel draagplezier!

Anouk

Follow us on:   

block
block
Min: €0 Max: €20
Bynookz Stoere wrapbracelet Brownies
Uitverkocht

Stoere wrapbracelet Brownies

Echte armcandy voor stoere 'meisjes' gemaakt van 4 koorden (gevlochten)leer en paracord. Simpel maar echt zo mooi om je pols.

€18,95

Stoere wrapbracelet Black

Echte armcandy voor stoere 'meisjes' gemaakt van 4 koorden (gevlochten)leer en paracord. Simpel maar echt zo mooi om je pols.

€18,95

Turquoise Bracelet Stones

Unieke armband van 2 dikke koorden omwikkeld met een zachte stof bruin/turquoise in zilveren houders. Daartussenin een tussenstuk met 3 halfedelsteenkralen in turquoise en bruin en zilveren tussenzetsels. Met het slotte met kettinkje pasbaar voor alle pol

€18,95

Silk wrap Grey Kristalball

Het soepele en zachte zijden van deze armband voelt heel prettig aan. De kleine zilveren schuivers en een kleine bal mer strasssteentjes. Al het gebruikte materiaal is hypo allergeen.

€14,95

Silk wrap pink Lotusflower

Het soepele en zachte zijden van deze armband voelt heel prettig aan. Je voelt ‘m nauwelijks, maar je ziet hem wel! De kleine bedels zoals een lotusbloem, peaceketen en de facetkralen zijn een leuke eyecatcher. Al het gebruikte materiaal is hypo allerge

€14,95

Ibiza Bracelet Turkoois Patinakoper

Ibiza Bracelet die je 2x om je arm wikkelt met verschillende koorden in de kleuren beige, goud en turkoois. Het sluitwerk en bedels zijn van patina koper voor een echt Ibziafeel.

€8,95

Bohemien Bracelet Crystal ball

Ibiza Bracelet die je 2x om je arm wikkelt met een bohemien koord en de kleur aubergine met turkoois en koorden in dezelfde tinten van satijnkoord, fauxsuede en leer.

€9,95
Bynookz Bohemien Bracelet Red Purple
Uitverkocht

Bohemien Bracelet Red Purple

Kleurrijke Ibiza Bracelet die je 2x om je arm wikkelt met een multicolor Aztec koord en met blauw, rood, lila en paarse satijnkoord.

€9,95

Bohemien Bracelet Rainbow

Kleurrijke Ibiza Bracelet die je 2x om je arm wikkelt met een multicolor Aztec koord en met geel, oranje, rood, groen en blauwe satijnkoord.

€9,95
Bynookz Wrap bracelet green and gold
Uitverkocht

Wrap bracelet green and gold

De armband bestaat uit 6 koorden zoals faux suède, satijnkoord, imitatieleer en een gouden bolletjes ketting in verschillende tinten groen en goud. De armband heeft een aantal goudgekleurde bedels en een slot met ketting.

€8,95

Wrap bracelet brown

De armband bestaat uit 5 koorden zoals faux suède, satijnkoord en imitatieleer in verschillende tinten bruin. De armband heeft een aantal goudgekleurde bedels en een slot met ketting.

€8,95

Wrap bracelet beige gold

De armband bestaat uit 6 koorden zoals faux suède, satijnkoord, bolletjesketting en imitatieleer in verschillende tinten beige en goud. De armband heeft een aantal goudgekleurde bedels en een slot met ketting.

€8,95
Pagina 1 van 2