De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Zitmeubelen: Thousand Miles Stool - Small

Stoer stevig handgemaakte bankje met een houten onderstel en een zitting van gevlochten binnenbanden, Deze geven dit bankje een stoere uitstraling. Dit bankje wordt op bestelling gemaakt.

€250,00 Incl. btw
Merk:
Curious Project


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • Kijk eens goed.. herken je het? Zijn het fietsbanden? Je kent het vast nog wel, de band in een bakje water om te zien waar het lekt. Je weet wel.. opzoek naar die belletjes in het water. Eenmaal gevonden dan is het plakken maar! Jaren lang waren deze banden mede verantwoordelijk voor het vervoer van heel veel mensen. Na twee, drie keer te zijn geplakt en duizenden kilometers later hebben de binnen banden nu een nieuwe functie gekregen! Opmerkelijk aan de bankjes zijn de zichtbare reparaties, codes, inches en uit welk land de band vandaan komt. Het stevige handgemaakte houten onderstel en de gevlochten binnenbanden geven dit bankje een stoere uitstraling. Met de verhalen in gedachten van ‘all thousand miles’ die de banden afgelegd hebben is dit een geweldig, handig en mooi meubelstuk voor jou thuis. 

  Dit betekend het onderdompelen in verf. Alsof de grijze stoeltjes met de voorkant in de gele verf gedompeld zijn. Geweldige kleuren combinatie grijs en geel, alleen voor mensen met lef!

  Dit bankje wordt op bestelling gemaakt.

  De afmetingen zijn L72 x B32 x H48 cm.

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Curious Project Zitmeubelen: Thousand Miles Stool - Large

Zitmeubelen: Thousand Miles Stool - Large

Stoer stevig handgemaakte bankje met een houten onderstel en een zitting van gevlochten binnenbanden, Deze geven dit bankje een stoere uitstraling.

€350,00
Curious Project Zitmeubelen: Thousand Miles Stool - Medium

Zitmeubelen: Thousand Miles Stool - Medium

Stoer stevig handgemaakte bankje met een houten onderstel en een zitting van gevlochten binnenbanden, Deze geven dit bankje een stoere uitstraling. Dit bankje wordt op bestelling gemaakt.

€300,00
Curious Project Zitmeubelen: Barkrukken Aztec

Zitmeubelen: Barkrukken Aztec

Unieke café krukken! De zitting is handgemaakt met een prachtige aztec print op polyester canvas. Iedere barkruk heeft zijn eigen felgekleurde rand: groen, geel of oranje.

€459,00 €389,50