De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Maatwerk Jeans

Maatwerk Jeans

Altijd al dat spijkerjack willen hebben dat er net even anders uit zien als al die andere. Al jaren een jasje in de kast hangen wa je eigenlijk niet wilt wegdoen maar niet meer draagt? Wij hebben de oplossing!

Wij leveren maatwerk en gaan aan de slag met jouw jack/jasje en bewerken het met mooi band, leer, kant, lint en applicaties. Helemaal in jouw kleuren en naar jouw smaak, een uniek jasje waarvan je geen tweede tegenkomt of kan kopen. 
 

Hoe gaan wij te werk:

Stap 1

  • Stuur een mail naar info@hannehaves.nl en vertel wat je wensen zijn;
  • Stuur een aantal foto’s mee van het jack/jasje (voorzijde en achterzijde);
  • Geef aan welke kleuren er bij jou passen;
  • Geef aan welke vorm bewerking je wenst: small, medium of large. (Kijk hier voor bij 'model').
     

Stap 2

  • Je ontvangt van ons een mail met een PDF bestand van de verschillende bandjes;
  • Je maakt een keuze welke banden/lint of stof die jij graag op het jasje wilt zien.
     

Stap 3

Na overeenstemming over de bewerking, prijs en levertijd stuur je het jack/jasje naar ons toe (verzendkosten voor eigen rekening). Je ontvangt dan de 1ste factuur.

Woon jij in de regio Nijmegen/Arnhem dan kan je het jack/jasje ook bij ons afgeven.

 

Stap 4

Na ontvangst van het jasje, dit bevestigen wij per mail, gaan wij aan de slag en zal het jack/jasje. Dit duurt plm. 5 werkdagen. Je ontvangt een aantal foto’s voor akkoord. Na de betaling van de 2de factuur wordt het jack/jasje naar je toegestuurd. (verzendkosten voor onze rekening)

 

Model

Er zijn drie modellen waaruit je kan kiezen:

Small € 45,--

Productiekosten             € 35,--

Benodigd materiaal        € 10,--

 


Medium  € 55,--

Productiekosten             € 40,--

Benodigd materiaal        € 15,--

 


Large € 70,--

Productiekosten             € 50,--

Benodigd materiaal        € 20,--


 

Betaling

Na akkoord bij ’stap 3’ ontvang je een factuur van ons voor 50% van het overeengekomen bedrag. Nadat je foto's ontvangt van het voor jouw bewerkte jasje en akkoord bent met de bewerking ontvang je een tweede factuur voor 50%. Na ontvangst op onze bankrekening wordt het jasje direct naar je toegestuurd.

 

Maatwerk is handwerk

Alle bewerkingen zijn handwerk en dus geen productiewerk. Natuurlijk gaan wij zo zorgvuldig mogelijk te werk maar er kunnen kleine onregelmatigheden voorkomen. Je bent in ieder gavel verzekerd van een uniek en speciaal voor jou gemaakt jasje. Een echte HanneHaves!   


In onze webshop vindt je mooie bewerkte spijkerjacks in verschillende kleuren, maten en modellen. 

Voorbeelden

SMALL bewerking


MEDIUM bewerking voorbeeld 1 

MEDIUM bewerking voorbeeld 2 

MEDIUM bewerking voorbeeld 3 
 
block
block
Min: €0 Max: €85

Customized spijkerstof rokje turkoois maat 36

Stoer rokje van spijkerstof bewerkt met verschillende banden, linten in de kleuren turkoois, geel, roze en groen. Een uniek rokje waar er absoluut geen tweede van is.

€49,95 €39,95

Customized spijkerstof rokje maat 36

Stoer rokje van spijkerstof bewerkt met verschillende banden o.a. met spiegeltjes, linten in de kleuren rood, geel en goud. Een uniek rokje waar er absoluut geen tweede van is.

€49,95 €39,95
HanneHaves Spijkerstof gilet pastels maat 44
Uitverkocht
-25%

Spijkerstof gilet pastels maat 44

Stoer gilet van spijkerstof bewerkt met verschillende banden, linten en handgeweven stof in de kleuren roze, groen, geel en goud. Een uniek gilet waar er absoluut geen tweede van is.

€59,95 €44,95

Customized Cargo Jack maat 38/40

Stoer getailleerde cargo jack van soepele grijsgroen canvasstof bewerkt met verschillende banden, leger patches, linten en elementen in o.a. de kleuren groen, blauw, turkoois. Een uniek jasje waar er absoluut geen tweede van is.

€104,95 €83,95

Spijkerjack zebra & leer maat 38

Stoer getailleerde kort jasje spijkerstof bewerkt met verschillende banden, leer, linten en elementen in de kleuren zilver en zwart. Op het jasje zijn een viertal sterren verwerkt van zwart leer. Een uniek jasje waar er absoluut geen tweede van is.

€104,95 €83,95

Spijkerjack pink studs maat 38/40

Spijkerjack bewerkt met verschillende banden en lint a la bohemien style in de kleuren fuchsia en zilver. De kraag, manchetten en band onderaan het jasje zijn bewerkt met studs. De kraag en mouwen zijn mooie bohemien applicaties in fuchsia met zilver...

€94,95 €74,95

Spijkerblazer red, bleu, yellow maat 38

Mooi getailleerde blazerjasje van spijkerstof bewerkt met verschillende banden, linten en elementen in de kleuren rood, geel, goud en blauw. Ook is een stuk handgeweven stof op het rugpand. Een uniek jasje waar er absoluut geen tweede van is. Als det...

€104,95 €83,95

Spijkerjack wit kant maat 38

Mooi getailleerd wit bewerkt spijkerjack met verschillende banden antiek kant. Een uniek jasje waar er absoluut geen tweede van is. Als detail zijn er een aantal gouden knopen verwerkt.

€104,95 €83,95

Spijkerjack blue pink bohemien style maat 38

Spijkerjack bewerkt met verschillende banden en lint a la bohemien style in de kleuren blauw en fuchsia. Op een van de borstzakken een mooie rozet van gekleurde stenen. Het rugpand is bewerkt met een handgeweven stof.

€94,95 €74,95

Spijkerjack Red and Yellow

Spijkerjack bewerkt met verschillende banden en lint a la bohemien style in de kleuren rood en geel.

€94,95 €54,95