De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Sjaals

Sjaals
block
block
Min: €0 Max: €25

Satijnen driehoek sjaal Panter kwastjes

Deze grote sjaal is gemaakt van mooi satijn. In deze sjaal verschillende kleuren bruin (cognac en bruin) en een panterprint verwerkt. De sjaal is afgezet met een cognackleurige rand met kwastjes.

€45,95 €24,95

Satijnen driehoek sjaal Panter taupe

Deze grote sjaal is gemaakt van mooi satijn. In deze sjaal verschillende kleuren bruin (congac bruin en taupe) en een panterprint verwerkt. De sjaal is afgezet met een suedine franjerand in de kleur taupe.

€45,95 €24,95

Poncho Pied de Poule grijs blauw

Poncho in de kleurencombinatie grijs/blauw in een 'Pied de Poule' rand. Heerlijk warm voor de komende winter. Makkelijk als omslagdoek of over een jasje, of jeansjack te dragen. Of heerlijk in huis voor de koude winteravonden.

€32,00 €22,00

Poncho Pied de Poule zwart wit

Poncho in een zwart/wit met een 'Pied de Poule' rand. Heerlijk warm voor de komende winter. Makkelijk als omslagdoek of over een jasje, of jeansjack. Of heerlijk in huis voor de koude winteravonden.

€32,00 €22,00

Jersey sjaal classic Crème lace

Deze lange sjaal is gemaakt van mooi crèmekleurig jersey. Onderaan de beide uiteinden van de sjaal is bewerkt met roomkleurig kant.

€14,95 €9,95

Jersey sjaal 'Cerise bubble'

Deze lange sjaal is gemaakt van mooi licht grijs jersey. De sjaal is rondom afgezet met een rand van cerise roze bolletjes.

€14,95 €9,95