De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Sieraden

Mannenarmband Brown Leather Hook

Handgemaakte armband van 1,8 cm breed gevlochten rundleer in de kleur Cogneacbruin. Deze armband sluit met een handige haaksluiting met glad oppervlak.

€14,95

Mannenarmband Brown Snowflake Jasper

Handgemaakte armband van natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm Brown Snow Flake Jasper kralen met bronzen tussenzetsels. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Black Coral Stone

Handgemaakte armband van black stone natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen en koraal kleurige natuursteen kralen en een zilver element in het midden. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Red Skull

Handgemaakte armband van zwarte lavasteen. Deze armband is gemaakt van 8 mm zwarte lavasteen kralen. Bovenop de pols tussen twee zilverkleurige kralen een rood stenen skull. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Black Coral wood - Copy

Handgemaakte armband van 8 mm kralen en koraal kleurige natuursteen kralen en een aantal bewerkte houtenkralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Bohemien Armband Smaragd Pearls

Lief klein armbandje van een mix van smaragd groene facetkralen en parels

€9,95

Lange ketting rosegoud Leaf

Ragfijne lange Rose Goldplated halsketting met een aantal mooie bedels waaronder een groot blad en een turquoise steen. Daarnaast heeft de ketting een Swarovski steen bedel.

€19,95

Lange ketting gold Turkoois Panther

Lange gouden halsketting met met een mooie ongepolijste turkoois natuursteen met een panterkop bedel en een wing.

€21,95

Lange ketting zilver zwarte Agaat pendant

Fijne lange jasseron halsketting met een zwart agaat pendant hanger gewerkt kleine bedels in zilver en natuursteen kralen.

€19,95

Lange ketting zilver groen Agaat

Fijne lange jasseron halsketting met een grote ronde hanger van groene agaat afgewerkt kleine bedels in zilver en natuursteen kralen.

€19,95

Lange ketting goud zilver Blue stone Agaat

Fijne lange ballchain halsketting met een grote hanger van blue stone Agaat steen afgewerkt kleine bedels in goud en zilver.

€19,95

Lange ketting goud zilverTurkoois Agaat

Fijne lange ballchain halsketting met een grote hanger van turkoois Agaat steen afgewerkt kleine bedels in goud en zilver.

€19,95
Pagina 1 van 14