De leukste webshop voor unieke handgemaakte hebbedingen!

Mannen sieraden

Mannen sieraden

Het label Menshaves maakt stoere en moderne mannen armbanden. Het is een feit: de moderne man draagt graag een armband!

Bij ons vind je een ruime keuze aan mannen armbanden. Van exclusieve armbanden van leer tot leuke en eenvoudige armbanden van houten kralen en van lavasteen.
De houten armbanden zijn basic, de lavasteen armbanden zijn trendy de paracord armbanden sieren vele mannenpolsen. Leren armbanden zijn stoer en chique en blijven altijd hun charme houden.

Menshaves volgt de nieuwste modetrends op het gebied van heren armbanden maar geeft er wel een eigen draai aan. Iedere armband heeft een unieke designs, is van uitstekende kwaliteit en je vind er geen tweede van.

block
block
Min: €0 Max: €25

Mannenarmband Brown Leather Hook

Handgemaakte armband van 1,8 cm breed gevlochten rundleer in de kleur Cogneacbruin. Deze armband sluit met een handige haaksluiting met glad oppervlak.

€14,95

Mannenarmband Brown Snowflake Jasper

Handgemaakte armband van natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm Brown Snow Flake Jasper kralen met bronzen tussenzetsels. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Black Coral Stone

Handgemaakte armband van black stone natuursteenkralen. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen en koraal kleurige natuursteen kralen en een zilver element in het midden. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Red Skull

Handgemaakte armband van zwarte lavasteen. Deze armband is gemaakt van 8 mm zwarte lavasteen kralen. Bovenop de pols tussen twee zilverkleurige kralen een rood stenen skull. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Black Coral wood - Copy

Handgemaakte armband van 8 mm kralen en koraal kleurige natuursteen kralen en een aantal bewerkte houtenkralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Larvikiet Buddha

Mannenarmband van larvikiet en matte snowflakejasper natuursteenkralen in verschillende tinten grijs en zwart/grijs en een buddha kraal. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95
MensHaves Mannenarmband Larvikiet mat
Uitverkocht

Mannenarmband Larvikiet mat

Mannenarmband van larvikiet en matte snowflakejasper natuursteenkralen in verschillende tinten grijs en zwart/grijs. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Landscapestone Snowflake

Mannenarmband van landscapestone en snowflake jasper natuursteenkralen mooie matte en vergrijsde bruine tonen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95
MensHaves Mannenarmband matte black grey
Uitverkocht

Mannenarmband matte black grey

Mannenarmband van matte natuursteenkralen in zwart en zwart/grijs. In de armband zijn zilveren kralen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Landscapestone Snowflake Bronze

Mannenarmband van landscapestone en snowflake jasper natuursteenkralen mooie matte en vergrijsde bruine tonen. In de armband is een bronzen ovalen ringen verwerkt. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Howliet Turquoise Silver rib

Stoere armband van howliet met 2 grote unieke Agaat natuursteenkralen in een mooie bruine/turquoise mix. Daartussen een grote zilverenkraal met ribbels. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95

Mannenarmband Howliet Turquoise Silver

Stoere armband van howliet met 2 grote unieke Agaat natuursteenkralen in een mooie bruine/turquoise mix. Deze armband is gemaakt van 8 mm kralen. Goed te combineren met meerdere armbanden om je pols.

€18,95
Pagina 1 van 5