De leukste cadeaus bij deze webshops

De leukste cadeaus bij deze webshops

Dit keer een mega shout out voor mijn mede ondernemende webshop powerchica’s. Ben je op zoek naar leuke originele cadeaus voor Sint of Kerst dag slaag echt in een van deze shops! Neem snel een kijkje in deze shops, ze staan vol met de leukste cadeaus.

Studio Urf & Ogel

Meneer Beer en Mevrouw Konijn waren de eerste illustraties van Cindy Terpsma, eigenaresse van STUDIO URF&OGEL. De stijl van Cindy kenmerkt zich door eenvoudige, vrolijke ontwerpen met grafische lijnen en heldere kleuren. De kleurrijke karakters spelen de hoofdrol in de veelzijdige collectie ansichtkaarten, posters, stickers en uitnodigingen voor kinderfeestjes.
Kaarten en familie portretten van Studio Urfe en Ogel
Haar gepersonaliseerde familieportretten zijn een absolute hit. Een supertof cadeau voor je ouders, collega’s, vrienden of studiegenoten. Je stelt je eigen familie samen: voor elke persoon kies je de haarkleur, de vorm van het kapsel, de bril of kleur van de kleding. De familieportretten zijn verkrijgbaar als print op stevig mat papier, op een houten plaat of als naambord voor bij de voordeur.

Houtmoed

Creatief brein achter Houtmoed  is Maaike, industrieel productontwerper, meubelmaker en stiekem ook een wereldverbeteraar. Ze is verknocht aan natuurlijke materialen!
Houtmoed plantentafels
Houtmoed staat voor positiviteit en creativiteit! Voor eerlijke, mooie materialen waar je jouw eigen unieke touch aan kunt geven. Houtmoed ontwerpt de leukste items om zelf te maken, en unieke woonaccessoires. Maar ook van die vrolijke ansichtkaarten om in te lijsten. Of op te sturen, zodat je de mensen waar je om geeft even kunt laten weten dat je aan ze denkt.
Houtmoed houdt van het leven. En dat zie je! Maaike zoekt de mooiste (en eerlijke) materialen voor je uit, jij zorgt voor de finishing touch. 

Papertime

Paper Time is van Marloes Lubberding. Ik heb haar leren kennen als de trotse eigenaresse van deze webshop vol paper goodness. Ze is van oorsprong grafisch ontwerpster en dat zie je terug in al haar producten die met liefde worden gemaakt. Alles in haar webshop heeft ze zelfbedacht en -ontworpen. Het begon met de Paper Time werkplanner, de werktool om meer rust in je hoofd en grip op je werkdag te krijgen. En daarna volgde een prachtig notitieboek voor dat je kan gebruiken als dagboek, receptenboek of reisboek. Ook haar bureaublok die ik niet meer missen met een tof to-do lijstje.
Papertime werkplanner en groenplanner

Roppongi

Heb je altijd al eens willen reizen naar het land van de rijzende zon? Of ben je er al eens geweest en heb je (terecht) ontzettende heimwee? Dan is de webshop Roppongi echt dé Japanse webshop. Deze fijne plek is gevuld met mooie, bijzondere, grappige en handige hebbedingen uit Japan.

Bentoboxen koop je bij Roppongi
Zoek je een gekleurde koinobori, vrolijke furoshiki, duurzame bentobox, stijlvolle Japanse theepot of dat prachtige Catta origami t-shirt? Dan zit je hier goed!

Bracelets for Men

Lonneke, het brein achter Bracelets for Men, kiest voor haar armbanden voor hoogwaardige materialen zoals steen, leer, RVS. Ze richt zich natuurlijk ook op stoere, stijlvolle, modieuze mannen, vrijgevochten en een tikkeltje eigenwijs. Ze is moeder van 4 zoons, startte haar eerste webshop met sieraden voor dames. Maar met een mannenhuishouden passen armbanden voor mannen eigenlijk veel beter bij haar.

Braceletsformen cord armbanden

HAPPY HIPPIE NIEUWS
Say 'YES'! ❤️🧡💛💚💙💜
En jij bent verzekerd van regelmatig happy news, hippie jewerly stash, toffe tips en nog veel in je mailbox.

Happy Hippie News

Terug naar blog