Online Kerstmarkt 12/12 december op Facebook

Online Kerstmarkt 12/12 december op Facebook

Jaaa een dagje te laat maar hij is er weer mijn nieuwe vlog. De kerstboom staat, mijn Kerst outfit, glittermuts op bijna ready for Christmas. Want, volgend weekend is de Online Kerstmarkt.

BIG NEWS!! HanneHaves is deelnemer aan de Dé Online Kerstmarkt 12 & 13 december op Facebook!
Helaas geen tot weinig markten dit jaar maar de Online Kerstmarkt brengt daar verandering in. Alle reden om te genieten van de digitale marktstraatjes op de Online Kerstmarkt op zaterdag 12 & zondag 13 december hier op Facebook.
Neem je je eigen live muziekje mee, doe je kerstmuts op, drankje erbij en scrollen maar. 🎼

KOM JIJ OOK LANGS? 💪
De (kerst)markten om ons heen zijn al afgezegd, en evenementen om ons heen worden verplaatst naar (een) volgend jaar. Terwijl dit - zeker voor mij - juist de meest gezellige tijd van het jaar zou moeten zijn!
Voor ondernemers uiteraard een flinke domper, en voor onze bezoekers natuurlijk een groot gemis!

Vandaar dat Dé Online Markt Organisator alweer haar vierde Online Markt gaat organiseren - vol geweldige (kleine) ondernemers binnen Nederland! Namelijk een speciale editie vol leuks! Want wij verdienen allemaal wel wat extra gezelligheid! Dus pak die Glühwein 🍷 erbij, en haal die foute kersttrui uit de kast!!

🎅🎄⛄ 𝗗É 𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗞𝗲𝗿𝘀𝘁𝗺𝗮𝗿𝗸𝘁 ⛄🎄🎅
𝗢𝗽 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟮 & 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟯 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗗é 𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗞𝗲𝗿𝘀𝘁𝗺𝗮𝗿𝗸𝘁 𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀, 𝘃𝗮𝗻 𝟬𝟵:𝟬𝟬 - 𝟭𝟳:𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿.

🎄 𝗪𝗔𝗧 is er te doen?
Je vindt hier een heerlijke selectie aan de leukste producten, speciale prijzen, samengestelde cadeaupakketjes, maar bijvoorbeeld ook populaire (online) cursussen en diensten!

🎄 voor 𝗪𝗜𝗘 is Dé Online Kerstmarkt?
Dé Online Kerstmarkt is voor iedereen bedoeld die wel wat meer gezelligheid kan gebruiken, op zoek is naar nieuwe, unieke en originele cadeautjes en wel wat inspiratie kan gebruiken voor de feestdagen – maar dan lekker thuis op de bank!

Tot volgend weekend! Meld je hier aan voor de Online Kerstmarkt: https://www.facebook.com/events/666451254295105

Terug naar blog