Rein van MAFS model voor Hannehaves

Rein's favoriete Momentos armbanden

Hoe leuk is het dat Rein, mijn model van de Momentos armbanden mee doet aan Married at First Sight. Inmiddels getrouwd met Danny volg ik iedere week hoe het gaat met deze twee tortelduiven.

Net voordat het hele avontuur begon, mocht hij natuurlijk niet vertellen, hebben we een hele leuke shoot gehad. Rein was al fan van de momentosarmbanden en tijdens de shoot heeft hij ook de kettingen, ook heul geschikt voor mannen geshowt.

Fotoshoot met Rein

Vorig jaar zomer stelde hij voor om model te staan voor de nieuwe collectie.
Dus afgesproken voor een fotoshoot en wat hebben we gelachen. Zie hier een paar van de foto's. En toen was hij dus al bezig met het MAFS avontuur maar hij mocht niets zeggen.
Fotoshoot Rein MAFS voor HanenHaves Fotoshoot Rein MAFS voor HanneHaves Rein MAFS voor HanneHaves
En weet je wat nou zo tof is, Rein draagt de Momentos armbanden bijna dagelijks dus ook tijdens de uitzendingen van MAFS.

VALENTIJNSKORTING

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we samen een leuke korting bedacht. Tot en met 14 februari ontvang je maar liefst 20% korting op alles in de shop met de code: ReinMafs

De favoriete armbanden van Rein

Rein draagt de momentos armbanden ook tijdens de MAFS. Hij is vooral fan van bruin en rood.
Rein van MAFS is gek op de bruine momentos armbanden https://www.hannehaves.nl/collections/natuursteen-armbanden/products/mannenarmband-esteban

https://www.hannehaves.nl/collections/natuursteen-armbanden/products/mannenarmband-pedro Momentos natuursteen armbanden

Maar blauw draagt Rein ook graag.
Rein van MAGS draagt Momentos armbanden

Speciale werking van natuursteen

Het dragen van natuursteenarmbanden door zowel vrouwen en mannen, kan een positieve werking hebben op hoe jij je voelt. Afhankelijk van de steen die je draagt, geeft deze energie, rust, balans of zelfvertrouwen. Ze blijven ook mooi, hoe vaak je de armbanden ook draagt. Zelf draag ik de Momentos armbanden graag, meestal een paar tegelijk. Mijn favorieten zijn labradoriet vanwege de mooi kleurverandering in het licht , lapis lazulli diepblauw met een klein goudadertje en armbanden van agaat in verschillende kleuren. 

Lees hier meer over de werking van natuursteen.Momentos collectie natuursteenarmbanden van HanneHaves

De Momentos collectieIk noem deze collectie daarom Momentos om dat je ze draagt afhankelijk hoe jij je op dat moment voelt. Iedere armband heb ik daarom een naam gegeven, een Spaanse vrouwen of mannennaam. Iedere naam heeft een betekenis en daarbij zoeken wij de juiste kralen. Iedere armband heeft zijn eigen verhaal, welke natuursteen bij jou past lees je hier. Zoek een steen die bij jou past. 

 Mis geen Happy Hippie News meer

 

Terug naar blog