2021, oh wat een jaar!

2021, oh wat een jaar!

Het is 2022, dus hoogtijd om eens terug te kijken op 2021 dat gekke, rare jaar. Van de ene lock down in de andere, dan weer meer met en dan weer zonder mondkapjes. Verlies maar ook bracht 2021 mij ook veel moois. Ik neem jullie mee in mijn 2021. 

3de bij de Happy Stuff  Awards 2021

Zo trots als een pauw was ik dat in april Hannehaves door jullie stemmen werd genomineerd voor de meest Happy Stuff shop van Nederland.  Ik won de 3de plek in de categorie Mode 2021 georganiseerd door Happlify zo gaaf! Natuurlijk doe ik in 2022 weer mee. 

Fotoshoot

Zo ergens eind mei was daar de geheel onverwachts, niet voorbereide  professionele fotoshoot met deze twee leukerds. Ik ging mee om voor de accessoires voor Rein en eindigde zelf op de foto. Die dag was zo relaxed, fijn en vooral heel gezellig. Drie mensen met een passie die alleen maar het beste willen voor de ander.

Fotoshoot Rein en Hanneke door Ensemble fotohgrafie

En er gaat zeker een vervolg komen op deze shoot want wow hoe gaaf staan de Momentos armbanden Rein, wat een mooie spontane foto's weet Lynn te 'vangen'. Zelfs zo goed dat ik er zelf ook heel spontaan, vrolijk en relaxed op sta.

it is a wrap foto shoot Rein Lynn en Hanneke

Beide shoots, die met Rein en van mijzelf met mijn sieraden hebben mijn webshop echt een boost gegeven. Dus dat gaan we snel weer doen, ik werk nu nog hard aan een nieuwe collectie 2022 maar zodra het kan sta ik zelf weer voor de camera. Jawel je leest het goed, de camera vrees is voorbij ;-).

Volg tip voor fantastische shoots: Ensemble fotografie van Lynn. Dus wil jij een familie, zwangerschap, huwelijk of zo maar omdat je het leuk vind, dan adviseer in Lynn van harte aan. 


Pippie

Ja ik wilde in 2021 zelf een poes, wist al hoe oud ze zou zijn, er ongeveer uit zou zien en hoe ze zou gaan heten: Pippie. En een beestje dat ik een goed 2de huis zou geven. Ook wist ik: ze zou 'op mijn pad' komen op het juiste moment.

In juni via verhuisdieren, die huisdieren herplaatsen, zag ik haar op dinsdagavond voorbijkomen en wist het, dit wordt mijn nieuwe huisgenootje. En op woensdagmiddag ging ik haar ophalen want waar ze zat moest ze snel weg.

Pippie verkent de kralen ladesZe is nu alweer ruim een half jaar bij mij en kan mij nu niet meer indenken dat ze er niet was. Zo lief, grappig, vrolijk, ondeugend en eigenwijs dametje dat mijn leven verrijkt.

Poes PippieEr is altijd iemand die op je wacht als je thuiskomt, aanvoelt als je niet goed in je vel zit en tegen je aankruipt, een lach op mijn gezicht brengt door haar 'streken'. De kralen laden verkent en er zakjes tussen uitpeutert. Met haar grommetjes en mauwtjes tegen mij praat en ja ze verrijkt mijn leven.  

En wil je haar belevenissen volgen? Dan kan dat op het eigen Instagram Poes Pippie.


DIY Teenslipper pakketen

Door dit rare jaar was het niet meer mogelijk om mijn workshops te geven Teenslippers pimpen. Daarom bedacht ik in juni de DIY Teenslipper pakketen. De pakketten vlogen de deur uit en ik heb de pakketten steeds aangevuld. Het is simpel:  pakket bestellen, je ontvangt dan slippers (al met gaatjes), kralen, draad & naald. En in een filmpje leg ik je stap voor stap uit hoe je dat zelf kan doen. Easy peasy dus 😉. En ja, natuurlijk komen de pakketten in 2022 weer terug maar ook hoop ik ook weer workshops te kunnen geven.

Blogs op Happlify

Dit jaar schreef ik in de zomer twee blogs voor Happlify. In mijn eerste blog schreef ik met tips voor zomer voeten

De twee ging over Dé tapas ins & outs van Ibiza-fan Hanneke + heerlijke receptenMet natuurlijk mijn favoriet Pimientos de padrón, mijn watermeloen salade en mijn Sangria recept.

Blog Tapas op Happlify

Eindelijk weer Ibiza

Eind september stapte ik, na ruim 2 jaar, eindelijk weer in het vliegtuig naar Ibiza. Weer terug op de plek waar ik aard, het als een 2de thuis voelt en de zon mijn lijf zo goed doet. De eerste dagen even alleen genieten, vrienden opzoeken en tot rust komen. Daarna een heerlijke week met 2 vriendinnen het eiland rond gereden, van de zon genoten, heerlijk gegeten en mijzelf vooral heel erg happy gevoeld. 2022 ga ik zeker vaker dan 1x, dat heb ik mijzelf beloofd ;-) 

Hanneke op Ibiza

Mooie Publicaties

2021 heeft Hannehaves een aantal keer in leuke publicaties gestaan.

Xplore Ibiza Magazine in september met een leuke winactie met Momentos armbanden.

Xplore Ibiza Magazine Xploire Ibiza Magazine momentos armbanden

Mini-magazine Happlify

Hoe leuk is dit, het allereerste Happlify mini-magazine ever! Dit leuke minimagazine staat vol inspiratie, leuke tips, verhalen, recepten en cadeau-ideeën voor de komende feestdagen. Een groots mini-magazine met boordevol fijne, happy stuff waar je blij van wordt. En je krijgt het magazine nog gratis bij je bestelling zolang de voorraad strekt.

    HanneHaves in mini magazine Happlify

Papertime Wintermagazine

Het eerste Magazine van Paper Time (thema cocoonen). Lekker lezen en genieten van leuke artikelen en DIY tips. In dit magazine zit trouwens gratis een velletje van de nieuwe planner stickertjes om uit te proberen. Bij een bestelling boven de € 35 is dit toffe mini-magazine voor jou.

Papertime wintermagazine   

Mijn video terugblik op 2021

Ik heb zin in 2022, wart zal dat jaar ons gaan brengen?! Heel veel moois, daar ben ik zeker van!

HAPPY HIPPIE NIEUWS

Say 'YES'! ❤️🧡💛💚💙💜
En jij bent verzekerd van regelmatig happy news, hippie jewerly stash, toffe tips en nog veel in je mailbox.

Mis geen Happy Hippie News meer

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.