Top 4 van de maand mei Hannehaves

Bestsellers Mei

TOP 4 van mei

Een nieuwe maand, dus even terugkijken naar de top 4 bestsellers van de maand mei. 

NUMMER 1 MILLEFIORI ARMBANDEN

Millefiori betekent letterlijk duizend bloemen. In deze armbanden zijn prachtige handgemaakte glaskralen met ingesmolten bloemen in verschillende kleuren verwerkt. Sommige armbanden zijn gecombineerd met natuursteenkralen.

NUMMER 2 PIEDRA GRANDE KETTINGEN

Es Vedra wordt vaak gezien als de plek waaraan Ibiza haar magie ontleent. Mythes en legendes rondom Es Vedra bevestigen de mysterie van dit rotseiland. Daar is de collectie ´Piedra Grande´ (grote steen) op geïnspireerd. Mooie kettingen met een grote stenen van natuursteen zoals Agaat waar een werking aan wordt toegeschreven. Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen.

Deze stenen uit deze collectie zijn zo mooi, iedere steen heeft een andere tekening en intense mooie kleuren! Soms gecombineerd met natuursteen kralen of Swarovski kristallen. Hangend aan een gouden, zilveren of roségoud ballchain ketting. Heb jij al een favoriete steen gevonden?

NUMMER 3 TEENSLIPPER DIY

Hoe fijn is het om met blote voeten in slippers te lopen, thuis, op vakantie lekker op het strand. Vaak zijn ze maar saai dus pimp je eigen slippers in jouw stijl. Met deze Teenslipper DIY pakketten pimp jij je eigen slippers. Als je een FlipFlop pakket koopt ontvang je een link naar een filmpje waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je dit moet doen. Resultaat: Unieke one-of-a-kind teenslippers die je voeten sieren.

NUMMER 4 FLOWER POWER RINGEN

Vrolijke ringen met kleurrijke printjes in kleuren zoals rood, lila, geel en paars. Draag meerdere ringen en verschillende vingers en combineer. Lekker combineren met deze Flower Power ringen.

Jouw favoriet?

Heel benieuwd wat jouw favoriet is van deze top 4. Laat je het mij weten in de comments? En wie weet heb jij een van deze toppers zelf gekocht. Laat je ze mij zien op social? Tag dan HanneHaves, daar maak je mij heel happy mee.

Mis geen Happy Hippie News meer

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.