Top 4 van de maand februari

Bestsellers in Feburari

TOP 4 van FEBRUARI

Een nieuwe maand, dus even terugkijken naar de top 4 bestsellers van de maand februari. De nummer 1 is wel echt een topper in de shop:

Nummer 1 Gelukskaartje

Kaartje met geluk van HanneHaves
Vanaf het moment dat ik ze in de shop zette, eind januari zijn er al heel veel van deze lieve kaartjes met een Chinese geluksmunt besteld. Een klein gebaar maar met een grote betekenis. Dat zijn deze kleine kaartjes met een Chinees geluksmunt en de tekst: Een muntje voor heel veel Geluk❤. Dus een echte nummer 1 notering.

De Zussenarmband op 2

Zussen armband brengt je bij elkaar
Op 2, maar nog steeds in de top 4, de sisterbracelets. Fijne lieve armbandjes van verzilverde en vergulde hematiet kraaltjes. Je zus(sen), BFF of 'sister from another' mister zijn belangrijke personen in je leven. Ook al zie je ze niet iedere dag, het dragen van deze 'Sister' armbandjes herinnert aan jullie speciale band. Zo zijn jullie altijd dicht bij elkaar en weet je op afstand aan elkaar denkt.

 

De nummer 3 zijn dit keer Boho Candy armbanden

Boho candy armbanden
Vrolijke armbanden met die hippe schijfkralen gecombineerd met vergulde hematiet en/of kunststof kralen.
 

En last but not least op 4, Loop Pearl oorbellen

Loop Pearls oorbellen

De mooierds komen uit de collectie Simplicity. Het woord zegt het al, subtiele oorbellen van mooie materialen. Deze oorbellen zijn gemaakt van 1 grote ring met daaraan een enkele parelkraal.


Heel benieuwd wat jouw favoriet is van deze top 4. Laat je het mij weten in de comments? En wie weet heb jij een van deze toppers zelf gekocht. Laat je ze mij zien op social? Tag dan HanneHaves, daar maak je mij heel happy mee.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.