Top 4  van de maand maart

Bestsellers in maart

TOP 4 van maart

Een nieuwe maand, dus even terugkijken naar de top 4 bestsellers van de maand maart. De nummer 1 is wel echt een topper in de shop:

 NUMMER 1 OEKRAÏNE ARMBANDJE

Oekraine armbandje
Support de vluchtelingen uit de Oekraïne met deze armbandjes. Van ieder verkocht armbandje doneer ik € 5,00 aan giro 555. Zo probeer ik met HanneHaves ook mijn steentje bij te dragen! 💙💛

Ik maakte ik deze armbandjes van paracord in blauw en geel, simpel geknoopt met de Eternity knoop, verschuifbaar dus draagbaar om iedere pols. Ze zijn unisex dus voor iedereen te dragen en daarmee laat je zien dat je bevolking van Oekraïne steunt.

NUMMER 2 GOUDEN CREOLEN

Creolen in goud van HanneHaves
Ik kreeg weer zin om nieuwe creolen te maken. Lekkere grote ringen in je oren voor dat zomerse hippie gevoel. Je kan ze op verschillende manieren dragen. Alle kralen tegelijk of 1, 2 tegelijk. Zo zijn ze iedere keer weer anders als je ze draagt.

Ze zijn weer op voorraad in de shop: creolen. Simpel en toch een tikkie boho. In zilver, goud en rosé goud.

NUMMER 3 SISTER ARMBANDJES

Sister armbanden uni van HanneHaves

Amor Familiar armbandjes stuur je naar je zus(sen), BFF of sister from another mister. Armbandjes die je allebei kan dragen zodat je op afstand aan elkaar denkt. We hebben ze in drie kleuren en aan iedere armband hangt een 'Sisters' bedeltje. De armbandjes zijn gemaakt van verzilverd, of verguld hematiet kralen gemixt met facetkraaltjes.

Ze worden verpakt met een mooie Sister kaart: 'Having you as my sister means I'll always have a best friend'.

NUMMER 4 KASUKI ARMBANDEN

Katsuki armbanden van HanneHaves
Deze vrolijkerds zijn populair en ga ik dit weekend aanvullen in de shop. We kunnen wel wat kleur gebruiken toch 🌈.
Heel benieuwd wat jouw favoriet is van deze top 4. Laat je het mij weten in de comments? En wie weet heb jij een van deze toppers zelf gekocht. Laat je ze mij zien op social? Tag dan HanneHaves, daar maak je mij heel happy mee.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.