Top 4  van de maand april

Bestsellers van april

TOP 4 van april

Een nieuwe maand, dus even terugkijken naar de top 4 bestsellers van de maand maart. De nummer 1 is wel echt een topper in de shop:

NUMMER 1 TEENSLIPPER DIY

Teenslipper DIY
Hoe fijn is het om met blote voeten in slippers te lopen, thuis, op vakantie lekker op het strand. Vaak zijn ze maar saai dus pimp je eigen slippers in jouw stijl. Met deze Teenslipper DIY pakketten pimp jij je eigen slippers. Als je een FlipFlop pakket koopt ontvang je een link naar een filmpje waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je dit moet doen. Resultaat: Unieke one-of-a-kind teenslippers die je voeten sieren.

NUMMER 2 OORBELLEN FLOWER SHELL

Oorbellen Flower Shell

Wat n lieffies! Oorbellen gemaakt van schelp paarlemoer waar heel subtiel een bloem uit is gesneden.

Wist je dat schelpen en parels water en de maan symboliseren? En een schelp is al eeuwen lang het symbool dat staat voor leven, liefde en vruchtbaarheid.

NUMMER 3 SISTER ARMBANDJES

Sister bracelets

Amor Familiar armbandjes stuur je naar je zus(sen), BFF of sister from another mister. Armbandjes die je allebei kan dragen zodat je op afstand aan elkaar denkt. We hebben ze in drie kleuren en aan iedere armband hangt een 'Sisters' bedeltje. De armbandjes zijn gemaakt van verzilverd, of verguld hematiet kralen gemixt met facetkraaltjes.

Ze worden verpakt met een mooie Sister kaart: 'Having you as my sister means I'll always have a best friend'.

NUMMER 4 ARMBANDJES RAIMBOW COMPASS

Schuifarmbandje Rainbow Compass

Een zon of een kompas, t is maar net welke betekenis jij er aan geeft. Dichtbij of ver weg. Door dit armbandje te dragen herinnert jou aan deze gekke zomer. Welke keus je ook maakte, die was altijd goed want jouw keuze.

Buiten dat het een mooi armbandje is het gewoon heel mooi is, is het ook heel fijn dat 'ie verstelbaar en dus 'one size fits all' is. Een heel leuk cadeau!

Heel benieuwd wat jouw favoriet is van deze top 4. Laat je het mij weten in de comments? En wie weet heb jij een van deze toppers zelf gekocht. Laat je ze mij zien op social? Tag dan HanneHaves, daar maak je mij heel happy mee.

Mis geen Happy Hippie News meer

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.