Voorjaarskleuren bij Hannehaves

BLIJ VAN DE ZON

Het voorjaar is eindelijk aangebroken en dat betekent dat we weer kunnen genieten van de zon, de kleurrijke bloemen en de geur van vers gemaaid gras. De zon geeft ons een gevoel van vrijheid, energie en optimisme en wanneer we het stralende weer in combinatie met kleurige sieraden dragen voelen we ons op en top vrouwelijk.

Hieronder vind je 3 redenen waarom we zo blij worden van de zon en het dragen van kleurige sieraden: 

Meer energie

De zon geeft ons meer energie en ons humeur wordt daardoor direct beter. Lekker in de zon zitten zorgt voor meer vitamine D ook wel vitamine Z genoemd. Al is het maar heel even, wandelen, een kopje koffie op een terras of stoel in de tuin. Pik ieder moment mee als de zon schijnt.

Ook het dragen van natuursteenarmbanden geeft ons energie en zelfvertrouwen, waardoor we met meer overtuiging door het leven kunnen gaan. Iedere steen heeft zijn eigen werking en aquamarijn geeft draagt bij aan doelgericht zijn en geeft je energie. Hier staan alle sieraden van Aquamarijn.
Aqumarijn sieraden voor meer energie

Gevoel van vrijheid

De zon geeft ons een gevoel van vrijheid, waardoor we ons minder opgesloten voelen. Weg met de dikke truien en we gaan weer kleur dragen. Natuurlijk kan je het ook basic houden en met kleurrijke sieraden je outfit pimpen. Met sieraden kan jij een persoonlijke stijl te laten zien en tegelijkertijd een gevoel van vrijheid uit te stralen. Deze sets Spring armbanden fleuren gelijk je outfit.
Vrolijke kleuren sieraden geven energie

Verjonging

De zonnestralen zijn verjongend en vernieuwend, waardoor we ons energieker en stralender voelen. Ook het dragen van kleurrijke sieraden geeft ons een verjongend gevoel, waardoor we ons jonger en stralender voelen. De nieuwe collectie Novias oorbellen passen bij de verjongende gevoel. Asymmetrische oorbellen creolen zijn het perfecte accessoire om je look af te maken. Ze zijn een beetje hippie, uniek, in bohemien, style waardoor je de blikvanger van de dag bent.
Novias oorbellen een vrolijke kleuren Hannehaves

Kortom, het voorjaar is dan ook een perfecte gelegenheid om van de zon te genieten en tegelijkertijd je te verkleden met kleurrijke sieraden om deze gevoelens van vrijheid, energie en zelfvertrouwen te versterken. Dus als je op zoek bent naar een boost aan energie en optimisme, geniet dan van het prachtige voorjaar en draag kleurrijke sieraden om je persoonlijke stijl te laten zien!

 

 

Mis geen Happy Hippie News meer

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.