De geboorte van... ja hoe zal ik ze noemen?!

De geboorte van... ja hoe zal ik ze noemen?!

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mooie materialen zoals mooie kralen en bedels. Het liefste van natuursteen, of leer, hout etc. En natuurlijk shop ik ook wel eens materiawak dat mijn conculega's ook shoppen. Maar......

De creativiteit in mijn hoofd is natuurlijk nergens te koop ;-) en die heteldeboteld nog al eens zo hard dat ik te weinig tijd heb om het allemaal te maken.

En dan zijn zijn ze klaar. Dan volgt het mooi fotograferen zodat ik al dat mooi met jullie kan delen. Ook  via social media natuurlijk zoals Facebook en Instagram.

Natuurlijk zet ik ze allemaal in de webshop met alle detail enzo maar een originele naam bedenken, dat is wel een dingetje eerkijk gezegd dus vraag ik jullie hulp en dat beloon ik natuurlijk ook. 

MAAK KANS OP € 15 SHOPTEGOED!!!

Deze bracelets gemaakt van grote agaat kralen en vergulde zoetwaterparels met grappige bedels zoals een peace, hart, schelpje, lotusbloem en hamsahandje.
In verschillende kleurencombinaties gemaakt. Welke naam zal ik ze geven? Heb jij een idee? Laat je reactie achter op de post op Facebook en maak kans op een bestedingsbon van €15 in de shop. 

Op 11 september maak ik de naam bekend. Dus doe mee!!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.