Verras je lief met de liefste cadeaus

Verras je lief met de liefste cadeaus

Sieraden voor je liefste lief! Die verras je met een romantisch sieraad met een hart. Ze staan hier allemaal bij elkaar. Een lief cadeautje voor door de brievenbus zoals een armbandje of een mooie ketting met een natuursteen met extra betekenis. Of een cadeau voor iemand die je wilt laten weten: Ik vind je lief! Je zus, vriendin of fijne collega. Want Valentijnsdag is de dag van de liefde toch 😉.

Over een paar weken is het Valentijnsdag, de dag waarop je jouw geheime liefde laat weten dat je verliefd bent. Leuk als je verliefd bent of in een relatie zit maar dat is natuurlijk niet voor iedereen zo. Dus mijn voorstel, geef iets liefs aan iemand die voor jou veel betekent, gewoon eens zeggen Ik vind je lief. Doe je mee?

In deze blog geef ik je een aantal suggesties van leuke en lieve cadeaus. Kun je het zelfs niet persoonlijk geven? Geen probleem, vul de gegevens van de ontvanger in als afleveradres en ik stuur het als een cadeautje. Wil je nog een lieve boodschap meesturen bij je cadeautje voor jouw Valentijn? Laat het weten bij 'speciale bezorg' instructies en jouw boodschap schrijf ik op een lief kaartje. En ik pak het met liefde voor je en heel veel hartjesconfetti ❤.

1. Ik vind je lief

Dit armbandje geef je aan iemand die je lief vind, je lief, je vriendin, je zus. Gemaakt van zacht satijn met een kraaltje met een hart. Samen met een kaartje in een folie zakje dat je door de brievenbus kan dien of kan versturen naar jouw Valentijn of aan iemand die jij wil laten weten: ik vind je lief.
Ik vind je lief armbandjes

Deze Ik vind je lief armbandjes van € 3,95 staan hier in de shop.

2. Hartendief bellen

Een hartendief heeft je hart 'gestolen' en geeft je het gevoel dat je 'vleugels' hebt gekregen. Verliefd zijn is toch heerlijk, je bent de hele dag vrolijk, blij en alles is leuk.

Hoe mooi is het om de vrouw die jouw hart heeft gesloten, jouw hartendief, deze minicreolen te geven met een de 'hartendief' bedel. Onderaan hangt een mooi bewerkte Chinese cloisonne emaille kralen in de vorm van een hart. In turquoise, wit en kobaltblauw. Het perfecte Valentijnsdagcadeau ❤. 
oorbellen sweetheart turquoise
Oorbellen Sweetheart kobalt https://www.hannehaves.nl/products/oorbellen-creolen-sweetheart-white
Hier verkrijgbaar voor € 14,95 per paar

3. Voor jouw liefste zus 

Je zus(sen), BFF of 'sister from another' mister zijn belangrijke personen in je leven. Ook al zie je ze niet iedere dag, het dragen van deze 'Sister' armbandjes herinnert aan jullie speciale band. Zo zijn jullie altijd dicht bij elkaar en weet je op afstand aan elkaar denkt.

De armbandjes zijn gemaakt van een mix van verzilverd, roségoud en vergulde hematiet kraaltjes. Hematiet heeft een aardende, beschermende en harmoniserende werking op degene die steen draagt. Geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en versterkt de wilskracht. Aan ieder armbandje hangt een 'Sisters' bedeltje.Voor je liefste zus

De sister bracelets staan hier in de shop voor € 12,95 per stuk.

4. Een Gouden hart

Het armbandje voor die lieverd met een 'hart van goud'. Leuk verpakt met een kaartje. Zo kant en klaar om cadeau te geven, of door de brievenbus te doen.

Je kan de armband verschuiven zodat hij om bijna iedere pols past. Toch helemaal een leuk idee om iemand kenbaar te maken hoe tof je die persoon vind.
Gouden heart armband

Dit lieve armbandje voor iemand met een hart van goud voor € 7,95.

5. Ketting BoHo Heart

Dit mooie fijne kettinkje heeft een hangertje met een mooi boho hartje. Prachtig om te geven voor jouw lief. 
Ketting Boho golden heart
Dit fijne kettinkje staat voor  € 9,95 in de shop. 

HAPPY HIPPIE NIEUWS

Say 'YES'! ❤️🧡💛💚💙💜
En jij bent verzekerd van regelmatig happy news, hippie jewerly stash, toffe tips en nog veel in je mailbox.

Mis geen Happy Hippie News meer

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.