De Stoere wikkelbracLets zijn terug

De Stoere wikkelbracLets zijn terug

YES ze zijn weer terug van weggeweest op veler verzoek. Het is alweer twee jaar geleden dat deze stoere wikkelarmbanden in de shop stonden. Ze waren zo snel op, dat ik ze graag wilde bijmaken. Maar helaas de extra grote sluitingen kon ik niet meer krijgen. Tot ik ze onlangs weer voorbij zag komen.

YAH!! Dus ik heb ze direct besteld en zier hier het resultaat: stoere wikkel armbanden gemaakt van mooi, leer, vacht en bohostof.

De grote sluitingen zijn er in zilver en goud. Heel benieuwd of jouw favoriete combi er tussen zit.

Oh enne ik heb nog een paar sluitingen, dus zit jouw combi er niet tussen? Vraag gerust dan ga ik kijke of ik er een voor jou kan maken.

Je vindt ze hier in de shop.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.