Doorgaan naar inhoud
Gift guide vol tips voor cadeaus voor de feestdagen

Giftguide vol cadeauinspiratie voor de feestdagen

De Feestdagen ze zijn er sneller dan je denkt. Sinterklaas is er al en het is aftellen naar Kerst. Dit jaar is alles anders, grote kans dat we Sinterklaas anders gaan vieren, de traditionele pakjesavond gaat dit jaar maar beperkt door. Laten we duimen dat het lukt om met de familie de cadeaus onder de boom uit te pakken. Laten we hopen dat alle Corona-maatregelen niet bij alle feestdagen 'roet' in het 'kerstdiner' gooit ;-).

Sinterklaas is er al

Sinterklaas is in ons land en er zijn al heel veel schoentjes gezet. Of we pakjesavond met de hele familie kunnen vieren of juist in etappes. We zijn het al 'gewend' helaas, weer vreemde Feestdagen en gezelligheid is wat we nu nodig hebben. Ouderwetse gezelligheid om precies te zijn.  

Giftguide vol inspiratie

Maar ik denk graag met je mee, in de Gift Guide van HanneHaves staat vol inspiratie en vind je cadeaus voor haar en hem, kleine meisjes of je zus, in zilver of goud. Om het shoppen makkelijker te maken heb ik de perfecte cadeaus bij elkaar gezocht in verschillende prijscategorieën.

Cadeau per post

Lukt het niet om je cadeaus zelf te geven? Dan verstuur ik ze graag voor jou, ingepakt en wel met een persoonlijke boodschap ja zelfs met jouw gedicht. Ik zorg ervoor dat de ontvanger echt verrast wordt met een feestelijk ingepakt cadeau in de brievenbus.

Voorkom cadeaustress

Hier lees je alle praktische informatie over de verzending van jouw cadeaus: Feestdagen FAQ.Jij wilt natuurlijk het leukste cadeaus scoren?

Hier vindt je de kleurrijkste, vrolijkste cadeaus overzichtelijk bij elkaar.
Giftguide HanneHaves  voor Haar cadeaus Giftguide HanneHaves  voor Hem cadeaus Giftguide HanneHaves  voor kleine Meisjes cadeaus Giftguide HanneHaves  voor zussen cadeaus

Giftguide HanneHaves  Zilver cadeaus Giftguide HanneHaves Goud cadeaus   

Cadeaus: voor ieder budget  

Van schoencadeaus tot mooie sets. Ze staan makkelijk bij elkaar dus dan wordt het shoppen heel makkelijk. Kleine armbandjes onder de € 5, leuke oorbelletjes niet duurder van € 10. Vrolijke kettingen, armbanden sets of een zelf samen te stellen Mix & Match ring een kristallen steentjes.
Giftguide HanneHaves cadeaus onder de 5 euro Giftguide HanneHaves cadeaus onder de 10 euro
Giftguide HanneHaves cadeaus onder de 15 euro Giftguide HanneHaves cadeaus onder de 20 euro

HAPPY HIPPIE NIEUWS
Say 'YES'! ❤️🧡💛💚💙💜
En jij bent verzekerd van regelmatig happy news, hippie jewerly stash, toffe tips en nog veel in je mailbox.

Happy Hippie News
Vorig artikel Het ideale december cadeau: Happy Bracelets
Volgend artikel Noors platbrood, my favorite!