Gift guide vol tips voor cadeaus voor de feestdagen

Giftguide vol cadeauinspiratie voor de feestdagen

De Feestdagen ze zijn er sneller dan je denkt. Sinterklaas komt binnenkort in het land en dus is het aftellen naar Kerst begonnen. Zou het kunnen, weer een traditionele pakjesavond. En fingers crossed dat het lukt om met de familie de cadeaus onder de boom uit te pakken. 

Schoen zetten

Sinterklaas komt binnenkort in ons land en er zijn al heel veel schoentjes gezet. Vaak zelfs wel meerdere keren. Daarom heb ik een makkelijke categorie gemaakt met schoencadeautjes.

Pakjesavond

En pakjesavond gaan we weer vieren met de hele familie tijdens pakjesavond. Ouderwetse gezelligheid met warme chocolade, pepernoten borstplaat en marsepein. Een grote mand of zak met cadeautjes en gedichten.  

Giftguide vol inspiratie

Maar ik denk graag met je mee, in de Gift Guide van HanneHaves staat vol inspiratie en vind je cadeaus voor haar en hem, kleine meisjes of je zus, in zilver of goud. Om het shoppen makkelijker te maken heb ik de perfecte cadeaus bij elkaar gezocht in verschillende prijscategorieën.

Cadeau per post

Lukt het niet om je cadeaus zelf te geven? Dan verstuur ik ze graag voor jou, ingepakt en wel met een persoonlijke boodschap ja zelfs met jouw gedicht. Ik zorg ervoor dat de ontvanger echt verrast wordt met een feestelijk ingepakt cadeau in de brievenbus.

Voorkom cadeaustress

Hier lees je alle praktische informatie over de verzending van jouw cadeaus: Feestdagen FAQJij wilt natuurlijk het leukste cadeaus scoren?

Hier vindt je de kleurrijkste, vrolijkste cadeaus overzichtelijk bij elkaar.

 
 

 

Giftguide HanneHaves  Zilver cadeaus Giftguide HanneHaves Goud cadeaus   

Cadeaus: voor ieder budget  

Van schoencadeaus tot mooie sets. Ze staan makkelijk bij elkaar dus dan wordt het shoppen heel makkelijk. Kleine armbandjes onder de € 5, leuke oorbelletjes niet duurder van € 10. Vrolijke kettingen, armbanden sets of een zelf samen te stellen Mix & Match ring een kristallen steentjes.
 
  


HAPPY HIPPIE NIEUWS
Say 'YES'! ❤️🧡💛💚💙💜
En jij bent verzekerd van regelmatig happy news, hippie jewerly stash, toffe tips en nog veel in je mailbox.

Happy Hippie News
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.