Doorgaan naar inhoud
Happy Hippie sieraden webshop 😉 gratis verzending (NL) v.a. € 30,- 📬 brievenbuspakketjes met Track & Trace 😉 binnen 1-2 werkdagen op de post
Happy Hippie sieraden webshop 😉 gratis verzending (NL) v.a. € 30,- 📬 brievenbuspakketjes met Track & Trace 😉 binnen 1-2 werkdagen op de post
Happy Feet

Happy Feet

Heb jij ook al zo’n zin in de lente en de zomer? Ik kan niet wacht tot de temperatuur weer gaat stijgen en ik weer vrolijke jurkjes, rokken of mijn korte broek aankan. Dan draag ik het liefste teenslippers of sandalen. Maar die voeten zitten nog in een ’winterslaap’. Hoog tijd om die onderdanen in het zonnetje te zetten.

Je voeten krijgen heel wat te verduren. Ze dragen en brengen je waar jij wilt zijn, de hele dag. In de winter zijn ze weggestopt in sokken en schoenen. Maar als de temperatuur stijgt kunnen ze weer ‘ademen’ en dan geef je ze natuurlijk een grote beurt zodat ze ‘zon’ proof worden. Lekker scrubben, nagels een fijn kleurtje en je voeten in teenslippers. Niet zo maar teenslippers, nee, hoe leuk is het om jouw saaie teenslippers tot unieke exemplaren te veranderen. Dan ben jij klaar voor de eerste zonnestralen en heb je in no time echte Happy Feet.

DIY teenslipper pakketten HanneHaves

Pimp je slippers

We hebben allemaal wel minimaal een paar teenslippers in onze kast liggen. Vaak zijn het van die saaie exemplaren. Maar ze zitten zo lekker dus draag je ze graag. Maar je kan van jouw ‘flip flops’ unieke exemplaren maken door ze te pimpen met kralen en schelpen, helemaal naar jouw smaak en stijl.

In de webshop van Hannehaves koop je een kant en klaar Teenslipper DIY pakket en ga je zelf aan de slag. Je ontvangt dan slippers (al met gaatjes), kralen, draad & naald. In het pakket zit een kaart met een QR code waardoor je een filmpje kan zien  waarin ik je stap voor stap uit leg hoe je dat zelf kan doen.

Uniek ontwerp

In het pakket zitten voldoende kralen om zelf een ontwerp te maken. Leg de kralen in een V vorm voor je op tafel. Heb je eenmaal een mooie combinatie gevonden dan kopieer je die. Je hebt immers twee slippers. Dan is het tijd om met visdraad aan de slag te gaan. Begin altijd aan de binnenkant en zorg dat het knoopje aan de buitenkant van de slipper zit, zo voorkom je dat het gaat irriteren op je huid. En dan rijg je de kralen met lussen op de slippers. Trek tussendoor het draad stevig aan.

 

Ben je klaar met de kralen dat loop je nog even alle ‘lussen’ na en trek het draad stevig aan. Ook nu weer maak je de knoop in het draad aan de buitenzijde van je slipper.

Tip:

Voor een goede hechting van het draad en ter voorkoming van irritatie op je huid kan je aan de binnen zijde verbandtape (leukoplast) plakken. De smalle variant heeft bijna exact de breedte van de bandjes van de teenslippers. Kies wel voor de stoffen, huidkleurige variant.

Teenslippers doe het zelf pakketten HanneHaves 

Kant en klaar DIY pakket

In de webshop van Hannehaves koop je een kant en klaar Teenslipper DIY pakket en ga je zelf aan de slag. Kies de maat en kleur die jij mooi vind hiermee kan je zelf aan de slag: www.hannehaves.nl/collections/teenslippers

Easy peasy dus 😉.

Vorig artikel Bestsellers in maart
Volgend artikel Bestsellers in Feburari