LEAVE SPARKLES

LEAVE SPARKLES

De laatste dag van het jaar, terugkijkend op weer een jaar van eigenlijk niets, nou ja heel veel niet. Maar toch ook een jaar van kijken wat wel kan binnen de mogelijkheden. En een ding staat bovenaan, wat doe, ben en wie wil jij zijn.

Glas halfvol

Ik ben opgegroeid met altijd kijken wat wel kan, wat kan jijzelf veranderen aan de situatie, wie kan jij zijn voor jezelf of voor een ander. Het glas halfvol, gewoon doen, durven en niet altijd alles voor af afwegen, wat, als, dan, hoe.

Het heeft mij verder gebracht dan dat ik dacht. Natuurlijk met ups en downs want oh ja ik ken de spreekwoordelijke muur. Ooit gedacht dat voor de klas staan mijn droom was, dat liep anders. De handen uit de mouwen steken, van horeca, administratie, beleidsmedewerker tot voorlichter en uiteindelijk marketing. Ik doe nu wat ik leuk vind en ook echt goed in ben.

Mindset

Jarenlang getobd met mijn lijf, van de ene fysio, dieet, sport, hypnose naar de andere behandeling mesologe naar personal training en pilates les.
Tot er een kwartje viel, gegoogeld, herkenning en dat werd bevestigd door de huisarts. Ik heb een chronische ziekte die nooit meer over gaat. Maar accepteren, kijken wat je wel kan, je levenswijze omgooien, minder dagen werken en vooral doen waar ik blij van wordt. Natuurlijk echt luisterend naar mijn lijf zit ik goed in mijn vel ook al heb ik altijd wel ergens pijn.

Maar het is een mindset, je kan veel aan, ook pijn maar ik geef er niet aan toe in mijn hoofd. Zo ook dit afgelopen dat echt niet fijn begon, verdriet, rouw en oh ja de situatie waar we in zitten. Maar door je eigen sparkle te zoeken, creatief te zijn met wat wel kan, meer een of een met vriendinnen afspreken heeft ook een nieuwe dimensie gebracht in het leven, ik ga er van stralen in ieder geval.
En dat wens ik jou ook toe:

✨Whatever you do, Leave Sparkles ✨

Mis geen Happy Hippie News meer

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.