March meet the Maker / Entrepreneur

March meet the Maker / Entrepreneur

Aankomende maand staat mijn Instagram in het teken van 'March meet the maker'. In 2016 startte ene Joanne Hawker in de maand maart met een 31 daagse challenge #marchmeetthemaker op Instagram zodat creatievelingen kunnen laten zien wat ze doen en maken.

Waarom doe ik mee met #marchmeetthemaker

En ja ik doe weer mee!! Een maand lang geef ik jullie een kijkje 'achter de schermen'. Hoe maak ik mijn creaties, waar komt mijn inspiratie vandaag. Maar ook mijn werkplek en wat erbij komt kijken bij voordat een sieraad in de webshop staat. En natuurlijk staan er nog meer onderwerpen centraal, want ik deel er iedere dag één.

Waarom doe ik mee? Omdat ik het super tof vind om jou beter kennis te laten maken met HanneHaves, het gezicht erachter en waarom ik ervoor gekozen heb om mijn liefde sieraden, bohostyle en Ibiza met jou te delen in mijn webshop. Wat inspireert mij, waar ben ik dol op enzovoort.

#marchmeettheentrepreneur

Jullie weten wellicht dat ik mij graag laat coachen in inspireren door Mariko Naber van Sell your stuff online, want als webshop eigenaar ben je best only the lonely en dus zoek ik graag contact met andere webshophouders via het platform van Mariko. 

Maar deze populaire Instagram challenge is voor creatieve webshopeigenaren die zelf producten ontwerpen en maken. En niet alle webshop eigenaren maken hun producten zelf dus daarom heeft ze de challenge zo omgevormd dat ze allemaal mee kunnen doen naar: March meet the entrepreneur. Ik ga dus lekker mixen tussen de twee #'s.

Ga jij mij volgen?

Ben je benieuwd wat ik de komende maand allemaal ga delen? Volg mij dan op mijn Instagram account aan en zet je meldingen voor mijn profiel aan. Zodoende ben je gelijk op de hoogte als ik een bericht plaats of een story deel. Je kan op ieder moment de meldingen uitschakelen.

Dit is de #marchmeettheentrepreneur challenge 2020:

1 maart - Jouw verhaal
2 maart - Jij aan het werk
3 maart - Tijd
4 maart - Branding
5 maart - Close up van een product of dienst
6 maart - Hoe werk jij duurzaam?
7 maart - Jij! Wie ben je?
8 maart - Wat vind je zo leuk aan je werk?
9 maart - Deel een idee
10 maart - Laat je werk(plek) zien
11 maart - Show een collectie
12 maart - Hoe heb je ondernemen aangeleerd?
13 maart - Wat is jouw nr. 1 USP?
14 maart - Waar ben je nu mee bezig?
15 maart - Geef een tip
16 maart - #workhardplayharder
17 maart - Waar ben je trots op?
18 maart - Waar ben je heel goed in?
19 maart - Laat iets ingepakt zien
20 maart - Promoot je nieuwsbrief
21 maart - Show verandering
22 maart - Jouw tools (kan ook je Macbook zijn ;-))
23 maart - Deel een foto van een product of dienst
24 maart - Toon je persoonlijke aandacht
25 maart - Toon het proces van je onderneming
26 maart - Geef een keuze: dit of dat
27 maart - Jouw toekomstdroom
28 maart - Planning
29 maart - Deel een recensie
30 maart - Waar ligt de balans?
31 maart - Veelgestelde vraag

Met deze # kan je nog meer toffe berichten van collega's vinden op Instagram:

#marchmeettheentrepreneur en #marchmeettheentrepreneurNL #marchmeetthemaker en #marchmeetthemakerNL

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.