Mijn eerste Hippie Markt

Mijn eerste Hippie Markt

Even terug in de tijd, alweer 7 jaar geleden. Mijn allereerste keer op een markt staan: Ibiza de Mercado. Gelijk 2 dagen lang, in m'n uppie. What was I Thinking...🙈

Miscalculatie

Het werd een vuurdoop. Sieraden verkopen en gelijk workshops teenslippers pimpen geven. Niet te doen, geen tijd om te eten of drinken, laat staan tijd voor een sanitair relax momentje. Een enkele moeder en dochter pimpten samen hun teenslippers maar de meeste waren kinderen. Ik werd een soort kinderopvang zodat de dames lekker rustig konden shoppen op de Ibiza markt.
teenslippers pimpen
Het was ook nog eens heul warm en het zweet gutste aan alle kanten en voor als die kiddo's was ik dus de slippers aan het bewerken en niet zij. Geen succes dus maar wel goed voor de naamsbekendheid. De markten die daarop volgende nam ik altijd een vriendin mee zodat je iets van bewegingsvrijheid had.

Ander assortiment

Toen verkocht ik, naast zelf gemaakte sieraden, sjaals en gepimpte jasjes. Mooie kleurrijke sjaals met franjes en kwastjes ik heb er veel gemaakt en verkocht. De spijkerjackies kocht ik bij de kringloop, wassen en bewerkte met bandjes en randjes is alle soorten en maten.

gepimpt spijkerjack

assortiment van toen

Alleen sieraden

Maar inmiddels heb ik mij echt gespecialiseerd in het maken van sieraden. Simpelweg om mijzelf te beschermen. Want dat is dus mijn probleem: te weinig tijd!! Ik vind namelijk alles leuk om te maken, en dat lukt ook met succes, maar ik heb simpelweg tijd tekort. Naast mijn baan van 3 dagen, mantelzorger voor mijn ouders en nu moeder, toffe vrienden blijft er niet veel tijd meer over.

Dus daarom sta niet sporadisch nog op markten of verzorg ik workshops. Ik kies bewust voor het maken van sieraden want daar ligt echt mijn passie 🥰.

Die workshops geef ik nog steeds, binnenkort weer een. Vaak als invulling voor een vrijgezellen dag of verjaardag. Meer info daarover vind je bij workshops.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.