Namen met temperament

Namen met temperament

Spaanse namen voor Mens Haves armbanden

Onze voorliefde voor Ibiza is een van de redenen dat namen van alle armbanden Spaanse Mannennamen hebben. Spaanse mannen zijn wereldkampioen levensgenieters en zijn vooral geïnteresseerd in vijf dingen: vrouwen, voetbal, eten, lekker drankjes zoals Sangria en Hierbas maar vooral genieten (niet noodzakelijkerwijs in die volgorde). De belangrijkste zorg voor een Spanjaard is om het naar zijn zin te hebben en te genieten. Ze hebben halen alles eruit te halen wat erin zit. Het dragen van Mens Haves armbanden is ook een feestje, staan stoer en modieus en maken je outfit compleet. Daarom is de de armbanden vernoemen naar Spaanse namen ook niet zo'n moeilijke keuze.

Namen met een betekenis

Iedere naam heeft een betekenis en daarbij zoeken wij de juiste kralen qua kleur, ontwerp en soort steen. Zo heeft iedere armband zijn eigen verhaal.

Top 10 populairste mannennamen in Spanje:

  1. Hugo  = hart, verstand, ziel
  2. Daniel = God is mijn rechtdoener
  3. Pablo = klein, bescheiden
  4. Alejandro = beschermer van de mensheid
  5. Álvaro = wijs beschermer
  6. Adrián = rijk, donkere
  7. David = Geliefd
  8. Martín = man
  9. Mario = man
  10. Diego = sint James​

Welke naam past bij jouw? Bekijk alle mannenarmbanden hier. 

Mens Haves mannensieraden

Mens Haves volgt de nieuwste modetrends op het gebied van heren armbanden maar geeft er wel een eigen draai aan. Iedere armband heeft een unieke designs, is van uitstekende kwaliteit en je vind er geen tweede van.

Speciale werking natuursteen

Alle armbanden van Mens Haves zijn gemaakt van natuursteen. Iedere steen heeft een betekenis en/of werking. Welke dat zijn lees je hier. Zoek een steen die bij jou past. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.