HanneHaves derde bij de Happy Stuff Awards 2021

HanneHaves derde bij de Happy Stuff Awards 2021

Happy Stuff Awards

Hoe gaaf zou het zijn als HanneHaves........

  • Werd genomineerd
  • Tot de laatste 10 behoorde
  • In de top 3 zou eindigen

En of dat is gelukt!! Doordat jij op HanneHaves hebt gestemd heb ik voor de allereerste de derde plaatst gehaald bij de  Happy Stuff Awards van Happlify.

Wat is Happlify?!

Zoals je wellicht weer ben ik al vanaf de start 'proud' crewmember van Happlify. In het kort staat Happlify voor klein geluk. Dat kan veel zijn: herinneringen, verhalen, een bepaalde plek, liedjes, zelfs een geur en zoveel meer. De leukste spullen waar je blij van wordt, daar zijn de Happlify Crew members verantwoordelijk voor. Samen met nog heel veel andere webshops en ondernemers presenteren wij happy producten of diensten ontwerpen, produceren en/of verkopen op de website www.happlify.nl. Ook Hannehaves heeft er een eigen pagina.

Goede match

Happilfy en HanneHaves zijn een goede match want Hannehaves staat voor uniek, kleurrijk, handgemaakt en one-of-a-kind sieraden. Sieraden waar je blij van wordt. Ik noem het Happy Hippie Jewelry ❤️🧡💛💚💙💜. De sieraden van HanneHaves zijn geïnspireerd op de bohemian stijl die je tegenkomt in landen zoals Indonesië, Thailand, Latijns Amerika en wat dichter bij huis Ibiza. Dat heerlijke eiland waar kleuren net wat intenser, de zon net iets schitterender en de leefstijl net wat relaxter is. Vermeng dat met een vleugje hippie, vrolijke kleuren, happy feelings en je hebt het merk Hannehaves.

Voor wie precies?

De Happy Stuff Awards zijn er voor webshops, ontwerpers, kunstenaars, merken, coaches en dienstverleners die producten en/of diensten leveren die voldoen aan de Happlify criteria en passen bij de Happlify Crew. Een product of dienst moet:
❤️een glimlach of geluksgevoel oproepen
💙positief, uniek en verrassend zijn
💜een duidelijk kwalitatief en/of duurzaam aspect hebben

 

Derde plek in de categorie Mode

Ik ben mega trots en een ontzettend blij ei, nooit verwacht dat ik tussen de vele sieraden webshops zou opvallen, want jee wat zijn dat er veel. Maar misschien wel doordat ik juist heel bewust sieraden maak die ik mooi vind en anders dan anders zijn 

Meer Happy Hippie treats ❤️🧡💛💚💙💜?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe happy hippie stash? Weetjes, tips en nog veel meer? 

Mis geen Happy Hippie News meer 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.