Online creamarkt: Kom jij ook?!

Online creamarkt: Kom jij ook?!

Te leuk dit, de online markten die Handmade in Holland en Handwerkmarkt organiseren! In juni start de 'Picknick in the Park Editie' van dit vrolijke, digitale evenement. Helemaal trots dat ik voor het eerst ook een kraampje heb weten te bemachtigen. Kom jij ook gezellig digitaal slenteren? Klik hier om mijn kraampje te bezoeken.

Digitale marktkraam

Ja ja ik sta straks te stralen in mijn digitale marktkraam! Ideaal, zo’n online marktkraampje: je ziet me permanent lachen dankzij die vrolijke illustratie van Studio Annepen 🙂.


Geen last van stevige wind of regen, ik sta droog, mijn haar blijft in model èn mijn sieraden hebben geen last van eventuele regen, ze liggen perfect in de kraam. Inmiddels heb ik m’n kraampje allang al ingericht! Dus geen inpakken en sjouwen en op tijd mijn bed uit om zeker te weten dat alles perfect staat wanneer jij langs komt wandelen. Zin om met mij te kletsen? Dat kan! Gewoon via instagram, in de digitale chat.HanneHaves door Studio Annepen voor de Online Creamarkt
online illustraties van Studio Annepen

Online Creamarkt

De Creamarkt is twee weekenden lang te bezoeken: van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni, èn het weekend van 24 tot en met 26 juni. Het tweede weekend pas ik m’n kraampje lekker aan, zodat je weer vrolijke nieuwe producten ziet. En je kan mee doen aan workshop, welke dat zijn lees je hier. Zet het alvast in de agenda! 

Teenslipper DIY Pakketten

Hoe fijn is het om met blote voeten in slippers te lopen, thuis, op vakantie lekker op het strand. Vaak zijn ze maar saai dus pimp je eigen slippers in jouw stijl. Met deze Teenslipper DIY pakketten pimp jij je eigen slippers. Als je een FlipFlop pakket koopt ontvang je een link naar een filmpje waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je dit moet doen. Resultaat: Unieke one-of-a-kind teenslippers die je voeten sieren.
Teenslipper DIY pakketten

Cadeautje!

En als je tijdens de online creamarkt besteld heb ik maar liefst twee cadeaus voor jou:

1. Met de code: CREAMARKT ontvang je 10% op je bestelling tijdens de markt weekenden.
2. Bestel je boven de € 40, zet je in het opmerkingenveld bij je bestelling dat je via de online creamarkt komt, dan ontvang zo’n vrolijk zomerketting helemaal gratis bij je bestelling!

Heel veel creatieve deelnemers:

Tijdens de Online creamarkt kan je naast mijn marktkraam nog heel veel meer kramen bezoeken. Ik zet ze hier even op een rij en link naar hun Instagram pagina:

Ik met LiefdeYasjes, Shop like Suze, Klei en Zij, Nancy Artist, Machtig Prachtig, Glidz, Color Sand Hapiness, Voor Hippe Kids, Brechtje Bubeck Gestipt, Atelier W, Mom Gemstone, N Bonte studio, Pit Bureau, Judith Maakt, Glas en Loodjes, Studio Koester Booster, Atelier Mily 28, Kitty Stoop, Gewoon Liev, Vouwwerk, Wall of Decoree, Studio Annepen, Gestrikt door Claudia, Watercolors by Myrthe, Newusednl, Marijke Sewing patterns, My first blanket, Gewoon 84 Helen

Deze aanbieding geldt van 17 juni tot en met 26 juni 2022.

Mis geen Happy Hippie News meer

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.