Recept: Kaneel Cheesecake met bosbessen Swirl

Recept: Kaneel Cheesecake met bosbessen Swirl

Door de voorlopige Stay Home Stay Safe periode, en ook wel omdat de dagen kouder worden, krijg ik 'bak' kriebels. En dan niet liggend in de zon maar met bakblikken, mixers en dat soort dingen. Met dit recept wat ik al lang in de la heb liggen kan iedereen, ja zelfs jij, deze heerlijke cake maken. Het is van de website van Laura's Bakery. Een ze heeft nog zoveel meer heerlijke recepten voor baksels, borrelhappen op haar site!

kaneel bosbessen cheesecake swirl

Kwarktaartliefde

Ik ben een cheesecake (kwartaart) lover. Al vanaf mij prille jeugd maakte mijn moeder heerlijke kwarktaarten, cakes, brood etc. En alhoewel ik dol ben op kwarktaart mis ik het snoepen van het cake deeg. In dit recept komt het allemaal samen en dan ook nog eens met bosvruchten mijn favoriet!!

Geen keukenprinses

Dus ook al ben je geen keukenprinses, zelfs jij kan deze heerlijke cake bakken. Zo lekker, je likt je vingers erbij af. In nog geen 20 minuten is staat deze Kaneel Cheesecake met bosbessen Swirl in de oven. Bak de cake in ongeveer 60 minuten op 160 graden gaar.

Heerlijk voor bij de koffie of thee dit weekend. Smakelijk alvast, dat wordt smullen.

Klik hier voor het volledige recept.

Dit heerlijke recept heb ik gevonden op Laurasbakery.nl.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.