Mijn favoriete sangria  recept

Sangria, I love it

Oh Yes Sangria 🍹

Door de jaren heen heb ik ieder recept dat ik kon vinden uitgeprobeerd. Met en zonder cava, rood of wit, verschillende soorten fruit en ja zelfs een sangria recepten zonder alcohol. Inmiddels heb ik mijn favoriete recept, met een geheim ingrediënt en die deel ik graag met jou.

Typisch Spaans drankje

Sangria kun je in Spanje niet per glas bestellen, kan wel hoor maar is eigenlijk niet de bedoeling. Je bestelt het per karaf en deelt het met iedereen waarmee je op het terras, strand zit of tijdens het eten aan tafel. Maar natuurlijk ook lekker thuis, en dan in grote hoeveelheden. Iedereen in Spanje heeft een eigen recept en die smaakt overal anders. Andere wijn, cava, fruit of geheime ingrediënten. Ja ja, die heb ik ook in mijn recept.

Sangria een heerlijk Spaans drankje

Happy Hippie Sangria

Dit is mijn favoriete sangria recept:

  • één fles (plm. 75cl)  rode wijn
  • 250 ml cava
  • het sap van 1 sinaasappel maar een limoen mag ook
  • je mixt met grof gesneden sinaasappels, mango, meloen, blauwe bessen
  • ijsklontjes erin
  • en mijn geheime ingrediënt: 2 stevia zoetjes ☺

Tip: Maak de sangria  een uur of 2 van te voren zodat het fruit de sangria opzuigt.

Wil je al mijn favoriete sangria recepten ontvangen?

Ik deel ze graag met je in dit sangria recepten e-book. Natuurlijk als eerste mijn favoriete recept.

Mijn favoriete sangria recepten

Klik dan hier en abonneer je gelijk op mijn Happy Hippie news: Button mijn sangria recepten

Ps. Check na het aanmelden even je spambox of de mail daarin is terecht gekomen. En zet mijn mailadres even op jouw adressenlijst 😉.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.