Schoencadeautjes top 5!

Schoencadeautjes top 5!

Het is bijna zover, volgende week komt Sinterklaas in ons land en dan worden er weer heel veel schoentjes gezet. Vaak zelfs wel meerdere keren. En wat moet je geven want je wilt natuurlijk kleine cadeautjes geven van niet meer dan € 10.

Top 5 schoencadeaus

Daarom heb ik een makkelijke categorie gemaakt met schoencadeautjes. Maar ik heb een top 5 gemaakt.

Nummer 1 Schoen kadoosje vanaf € 7,95

Ontdek de magie van onze feestelijke collectie: de HanneHaves Kadoosjes! Verras je kids met prachtig verpakte brievenbusdoosjes, gevuld met een vrolijk armbandje, snoepgoed en feestelijk verpakt. Perfect voor in de schoen met als afzender Sinterklaas. Verkrijgbaar in diverse prijsklassen, vanaf € 7,95 tot €19,95. Maak het jezelf makkelijk deze feestdagen en doe dit uniek Kadoosje cadeau!

Schoen Kadoosje het cadeau voor in de schoen van HanneHaves

Nummer 2 Naamarmbandjes met naam € 6,95

Vrolijk, kleurig armbandje voor kinderen met letterkralen in de naam van je kind en een smiley. Deze handgemaakte kralen kinderarmbandjes zijn gemaakt van acrylkralen gecombineerd met polymeer kralen. Door de combinatie van de frisse kleuren en smileys wordt je toch helemaal happy van deze armbandjes? Voor de kleine meid of ventje die ze trots op hun polsen dragen!  Ze kunnen worden gedragen bij een feestelijke jurk of stoere outfit, het kan allemaal. ) 

Kinderarmbandje met naam

Nummer 3 Zeemeermin oorbellen € 5,95

Kleine stoere hangertjes met een heel tof 'schubben' patroontje. Alsof het de vin van een zeemeermin is. De schubben kleuren mee met het licht waardoor ze steeds weer een andere kleur hebben. En hoe mooi combineert dat met goud, zilver en roségoud.

 

Nummer 4 Kinderarmbandjes vrolijkheid € 6,95

Kleurrijke armbandjes voor dat optimale vrolijk gevoel. Deze armbandjes zijn gemaakt van zacht elastisch nylon draad een een combinatie van acryl kraaltjes in vrolijke kleuren. En een aantal smileys tussendoor. 

Happy armbandjes 

Nummer 5 Kleine oorbellen vanaf € 5,95

Pequeñas, kleine oorbellen. Zijn ze niet cute deze stoere hangertjes zoals deze bloemetjes, dolfijntjes, sterren, hartjes en klavertjes vier.. Er staan er heel veel in de shop. Fijne combinaties in het goud, roségoud en zilver.

 kleine oorbellen

Bekijk hier nog meer schoencadeaus:

Handige Gift Guide

Maar er staat nog veel meer in de shop. Ook voor grotere cadeaus kan je kijken in de Gift Guide. Zoek jij een mooi cadeau voor een verjaardag of voor jezelf? Voor Sinterklaas, in de schoen, een surprise of onder de Kerstboom. Ik denk graag met je mee, in deze Gift Guide vol inspiratie vind je cadeaus voor haar en hem, kleine meisjes of je zus of een speciaal budget. 

Gift Guide van HanneHaves

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.