Top 4 van Juni

Top 4 van Juni

Bestsellers van juni

Een nieuwe maand, dus even terugkijken naar de top 4 bestsellers van de maand juni. 

NUMMER 1 TUBE ARMBANDEN

Tube armbanden
Hoe geweldig zijn deze Acryl tube kralen. Door de gebogen vorm en grote heb je maar een paar kralen nodig om een hippe armband te maken. Vaal ook gecombineerd met katsuki schijf kralen. 

NUMMER 2 AMSTERDAM SIERADEN

Amsterdam sieraden

Deze ketting is voor jou als Amsterdammer echt iets voor jou. Een amsterdammertje is een paaltje op een trottoir dat dient om ongewenst parkeren te verhinderen. Het is een symbool geworden voor Amsterdammers. Van oorsprong was het amsterdammertje een kleine kanonsloop op zijn kop in de grond geplaatst

NUMMER 3 SUMMER WHITES

Summer whites oorbellen
Zomers wit mooi gecombineerd met goud. De nieuwe collecties Whites zijn gemaakt van witte glaskralen gecombineerd met goud. Sommige kralen hebben een 'olie' laagje waardoor ze kleur oppakken met wat je draagt.

NUMMER 4 NATUURSTEEN ARMBANDEN

Natuursteen armbanden

De armbanden Nature Stones zijn een mix van van natuursteenkralen, glas, metaal en boho kralen. Ze symboliseren de elementen uit de natuur, aarde, vuur, lucht en water. Ieder element heeft zijn eigen kralen:

Water: mooie blauwe tonen van o.a. Aquamarijn, Jade, Lapis Lazulli en Sodalite.

Earth: mooie groen bruine tonen van o.a. Agaat,Mos Agaat, Labradoriet en Fancy Jasper

Fire: mooie rood bruine en gouden tonen van o.a. Agaat, Brecciated Jasper, Chrysant stone, Dalmatiër Jasper en Hamatiet.

Sky: mooie grijze tonen van o.a. Agaat, Howliet, Labradoriet, Netstone, Serpentine

Jouw favoriet?

Heel benieuwd wat jouw favoriet is van deze top 4. Laat je het mij weten in de comments? En wie weet heb jij een van deze toppers zelf gekocht. Laat je ze mij zien op social? Tag dan HanneHaves, daar maak je mij heel happy mee.

Mis geen Happy Hippie News meer

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.