Vaderdag cadeau tips!

Vaderdag cadeau tips!

Zondag 18 juni is het Vaderdag. Voor mij wordt het een bijzondere dag want mijn pap is er niet meer. Maar juist omdat hij zo'n bijzondere papa was vind ik het bij uitstek de dag om je paps, soon to be pappa of opa een dag in het zonnetje te zetten.

Naast dat je hem die dag extra verwent met ontbijt op bed, knutselwerkjes of een lekkere maaltijd wil je hem misschien ook wel een cadeau geven. Maar wat dan?! In deze BEST DAD shop guide heb ik een aantal toffe cadeaus verzameld. Lees snel verder.

Echte versierders

Voor hippe en moderne papa's die sieraden dragen. In de nieuwe Fantasy Collection (€ 24,95) combineert natuursteenkralen met metalen kralen. Fantasy collection Fantast collection momentos armbanden

Maar er een mooie armband van natuursteenkralen is natuurlijk ook heel mooi. De naam van armband Nathaniël (€ 24,95), betekent een geschenk en is gemaakt mat gecoate hematiet kralen in de kleuren en metallic blauw en groen.

Momentos armbanden hematiet Rein Mafs 
Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. Geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en versterkt de wilskracht.
Er is zoveel keuze in kleur en werking. 
Alle momentos armbanden zijn gemaakt van natuursteen. Iedere steen heeft een betekenis en/of werking. Welke dat zijn lees je hier. Zoek een steen die past bij jouw pa.

NIEUW: Armbanden sets

Een uniek Vaderdag cadeau is deze set Momentos armbanden. Perfect voor hippe pappa's en opa's die van een sieraden houden! Twee armbanden zijn gemaakt van verschillende soorten 100% natuursteen en geven een stoere maar toch trendy look en feel aan zijn outfit. Een mooie combinatie van deze natuursteen armbanden, de perfecte mix.


Om het perfecte duo compleet te maken, wordt de set gecompleteerd met bijpassende surfer armband van katsuki kralen. De armbanden zijn handgemaakt, met veel liefde en zorg. Hierdoor wordt elke armband uniek.

Ideaal Vaderdag cadeau voor alle hippe pappa's en opa's die een vleugje stijl aan hun outfit willen geven. Het is een origineel geschenk dat feestelijk wordt ingepakt. Met deze armbanden set geef je pappa of opa de juiste accessoires om zijn outfit af te stijlen. Het perfecte cadeau voor Vaderdag! 
   

EEN ARM VOL

Ik laat je nog wat mooie armbanden zien. Bijvoorbeeld in mooie naturellen. Je draagt er een paar of een hele arm vol.
momentos door Rein van Mafs Momentos armbanden natuursteen in vele kleuren
Model op de foto's is Rein van Gastel ook wel bekend uit het tv programma Maried at First Sight. De prachtige foto's zijn gemaakt door Lynn van Ensemble fotografie
Ik wens je een hele fijne Vaderdag. Geef hem een dikke knuffel, in het echt of virtueel. Big Hugg Hanneke

 

Mis geen Happy Hippie News meer

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.