Together we're strong: Houtmoed

Together we're strong: Houtmoed

Houtmoed: 

Deze week  zetten we Houtmoed in de spotlight. Creatief brein achter Houtmoed  is Maaike, industrieel productontwerper, meubelmaker en stiekem ook een wereldverbeteraar. Ze is verknocht aan natuurlijke materialen!
Zelf maken en doe-het-zelven doet ze graag , net als tekenen & schrijven. En ze deelt graag, het liefste via natuurlijke, eerlijke materialen. De combinatie van technische kennis, ambachtelijk werken en good old fröbelwerk brengt haar op de beste ideeën. 

Houtmoed staat voor positiviteit en creativiteit! Voor eerlijke, mooie materialen waar je jouw eigen unieke touch aan kunt geven. Houtmoed ontwerpt de leukste items om zelf te maken, en unieke woonaccessoires. Maar ook van die vrolijke ansichtkaarten om in te lijsten. Of op te sturen, zodat je de mensen waar je om geeft even kunt laten weten dat je aan ze denkt.
Houtmoed houdt van het leven. En dat zie je! Maaike zoekt de mooiste (en eerlijke) materialen voor je uit, jij zorgt voor de finishing touch. 

Juwelenboom van Houtmoed

Op deze DHZ Juwelenboom ben ik helemaal verliefd geworden.

Moederdag is bij uitstek de dag om iemand in het zonnetje te zetten!

Zes webshops, allen gerund door gepassioneerde vrouwen, gaan de komende weken samenwerken met het idee "together we're strong". We slaan we de handen ineen om jouw moeder, tante, oma of andere belangrijke vrouw in je leven eens extra in het zonnetje te zetten met een bijzondere moederdag-give-away-actie. De komende 5 weken (6 april t/m 10 mei) staat er iedere week een webshop in het zonnetje, maar jullie ook! Want we hebben voor iedere besteller allemaal een leuk cadeautje wat we meesturen bij je bestelling.

Zes toffe shops vol leuke cadeaus:

Roppongi: jouw dagelijkse tripje Japan: cadeaus, woonaccessoires en boeken
Studio Urf en Ogel: hier het allerleukste familie portret maken, bestel je grappige stickers, buttons etc.
Bracelets for Men: armbanden, niet alleen voor mannen, maar ook voor stoere moeders
Houtmoed: mooie en unieke woonaccessoires handmade van o.a. hout en vilt
Papertime: de handigste weekplanners, mooie notitieboeken, fijne bureauleggers en nog meer
en natuurlijk ikzelf met Hannehaves voor de mooiste Happy Hippie Jewelry, sieraden met een bohemean touch.

Hoe werkt de Moederdag-actie?

De komende 5 weken kun je in alle shops iets bijzonders bij je bestelling verwachten. Dus bestel je iets in een van de deelnemende shops dan ontvang je een extra cadeautje bij je bestelling. Zie je iets leuks bij onderstaande shops? Vul dan de code HANNEHAVES in bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld).
Iedere webshop heeft een eigen super toffe goodie. Kijk snel bij Houtmoed en gebruik de code HANNEHAVES bij het afrekenen, dan ontvang je gratis deze leuke boekenlegger gemaakt van gerecyeld papier.

DE SPELREGELS VAN DE GIVE AWAY

•    de actie loopt van 6 april t/m 10 mei 2020
•    deelnemende webshops zijn: Paper Time, Roppongi, Studio Urf en Ogel, Houtmoed, Bracelets for Men, en HanneHaves
•    je krijgt je cadeautje bij elke bestelling, er is geen minimumbedrag
•    je ontvangt de gratis extra door het invullen van de code bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld)
•    je mag zo vaak bestellen als je wilt
•    bezoek ook de andere webshops voor hun unieke give-away

Kijk ook eens op de Instagram accounts van de deelnemende shops:

@paper_time_werkplanner
@ropponginl
@studiourfenogel
@braceletsformen.nl
@houtmoed
En natuurlijk @hannehaves

Terug naar blog