Navigatie

Kettingen

Alle kettingen van Hannehaves zijn handgemaakt en geïnspireerd op mode trends of de op de bohemien Ibiza stijl! De kettingen zijn gemaakt van een ballchain of koorden van verschillende materialen zoals leer, lint, satijn koord, faux suède etc. Ze zijn versierd met bedels en kralen van been, hout of zaden. Vaak ook zijn er schelpen en mooie veren in verwerkt.

HANDGEMAAKT

De kettingen worden met veel zorg samengesteld en gemaakt in ons eigen atelier. De meeste zijn met de handgemaakt, maar soms komen we een exemplaar tegen die we niet kunnen weerstaan en vind je deze in onze collectie.

MOOISTE MATERIALEN

We zijn altijd op zoek naar de mooiste kralen, linten en bandjes maar ook werken we graag met kralen van natuursteen, glas, been en schelpen. De veren die we gebruiken worden op een diervriendelijke manier geraapt en dus niet geplukt.  Aan het sluitwerk besteden we veel aandacht en is soms verguld of verzilverd. Daarnaast is het nikkelvrij en hypoallergeen. Of je nu een tiener of tachtig bent, elk meisje en vrouw slaagt bij www.Hannehaves.nl als het op het shoppen voor een sieraden aankomt.

KETTINGEN MET EEN IBIZA GEVOEL

De boho-, hippie-, ibiza-stijl is een sieradentrend die niet meer is weg te denken! Deze trend zie je dan ook zeker terug in onze mooie, diverse en kleurrijke collectie ibiza-, boho- en hippie kettingen. De kleurrijke Ibizastyle kettingen zijn geïnspireerd op de kettingen zoals je die op het hele eiland Ibiza tegenkomt, langs de stranden en hippiemarkten zoals Las Dalias. Iedere ketting geeft je als je dee draagt dat heerlijke zomerse gevoel.

OP MAAT GEMAAKT

Vind je de kettingen van Hannehaves mooi maar zit er net niet die ene bij die je zo graag wilt hebben. Laat het ons dan weten. We zullen er samen vast wel uitkomen en maken de ketting van jouw dromen speciaal voor jou op maat.

VOOR ELK BUDGET

Bij Hannehaves.nl shop je online kettingen in elk budget. Onze lange Ibiza kettingen zijn zeer betaalbaar en gemaakt zijn van mooie materialen zoals natuursteen, hout, veren en glaskralen. Maar ook lange kettingen gemaakt van verzilverd en verguld ballchain zijn erg geliefd. Kortom handgemaakte kettingen in vele soorten en maten.

items per pagina
items per pagina
© 2017 HanneHaves | sitemap | rss