Navigatie

Armbanden

Armbanden kun je nooit genoeg hebben. Die mooie kleuren die hand je nog niet of juist dat materiaal. Armcandy is altijd welkom. Met een of juist een paar armbanden om je pols maak je look helemaal af. Ga je meer voor een stoere touch, of felgekleurd van facetkralen of als mooie eye catcher of een aantal kleinere zilveren of gouden armbandjes voor een subtieler effect.

HANDGEMAAKT

Alle armbanden van HanneHaves worden met veel zorg samengesteld en gemaakt in ons eigen atelier. De meeste zijn met de handgemaakt, maar soms komen we een exemplaar tegen die we niet kunnen weerstaan en vind je deze in onze collectie.

MOOISTE MATERIALEN

We zijn altijd op zoek naar de mooiste kralen, linten en bandjes maar ook werken we graag met kralen van natuursteen, glas, been en schelpen. Aan het sluitwerk besteden we veel aandacht en is soms verguld of verzilverd. Daarnaast is het nikkelvrij en hypoallergeen.

DE LEUKSTE ARMBANDEN SHOP JE BIJ HANNEHAVES

Of je nu een tiener of tachtig bent, elk meisje en vrouw slaagt bij www.Hannehaves.nl als het op het shoppen voor een sieraden aankomt.

VOOR IEDER STIJL EN SMAAK

We hebben kleurrijke Ibizastyle bracelets van het merk Bynookz maar ook armbanden voor stoere types hebben armbanden met grote kralen en sluitingen of wat dacht je van de wikkelarmbanden met grote sluitingen. Houd je meer van eenvoud dan zijn onze natuursteen armbanden een aanwinst voor jouw pols. 

VOOR ELK BUDGET

Bij Hannehaves.nl shop je online armbanden in elk budget. Onze Ibiza bracelets shop je al onder de tien euro, maar ook voor zeer betaalbare exemplaren die gemaakt zijn van mooie materialen zoals natuursteen en glas kun je bij HanneHaves terecht voor armbanden.

items per pagina
items per pagina
© 2017 HanneHaves | sitemap | rss