Navigatie

Mijn verhaal

I just love ..... hebbedingen die het leven nét even wat leuker maken. 

Als kind was ik al creatief en maakte ik mijn eigen kleding op de naaimachine. Daarna haalde ik het optimale uit mijn kleedgeld. Na een opleiding als kleuterjuf kwam ik niet aan de bak en rolde het communicatievak in. 
Nu, ruim 30 jaar later, is de naaimachine weer van zolder en mijn kantoor is eerder een atelier geworden vol kralendozen en stofstalen. HanneHaves is gecreëerd!

HOE CREATIVITEIT LEIDDE TOT EEN UNIEKE WEBSHOP

Ik zal een jaar of 8 zijn geweest: mijn moeder gaf mij een paar oude lakens en legde uit hoe je garen moest opspannen op de naaimachine. Mijn eerste creatie was een kek setje: een asymmetrisch topje met rokje. Dat showde ik maar wat graag aan de aanwezige visite. 
Jaren later werd het zelf kleding maken een soort bittere noodzaak, ik had nogal een dure smaak en met het kleedgeld dat ik kreeg van mijn ouders kwam ik niet uit. Een abonnement op het damesblad Noveau gaf uitkomst. Met de mooiste patronen en dure stoffen van de markt maakte ik allerlei creaties: apart, uniek en enig in zijn soort. Van een eenvoudig rokje, een colbert met paspelzakken tot een galajurk met een baleinen lijfje. En ik was net een ekster, dol op alles wat gilmde en straalde. Van parels, goud en diamanten (neppers natuurlijk) en ook die maakte ik zelf.
 

VAN KLEUTERJUF TOT COMMUNICATIEMANAGER

In die tijd kon ik ook mijn creativiteit kwijt bij mijn opleiding tot kleuterleidster. Maar na een jaar ontelbaar veel sollicitatiebrieven schrijven maakte ik een carrièreswitch en kwam ik het communicatievak terecht. De naaimachine verdween op zolder en ik kocht mijn kleding en sieraden voortaan wegens tijdgebrek. En toch:…… het bloed kruipt… Je kent dat gezegde wel. Ruim 30 jaar later lijkt het wel of de deur die enige tijd geleden op een kier kwam te staan nu weer wagenwijd is opengeslagen. De ideeën van wat ik allemaal wil en kan gaan maken buitelen door mijn hoofd. Ik zit met heel veel plezier achter de naaimachine en heb ik mijn kantoor naast een computer, dozen vol met kralen, band, schelpen, veren. stapels stoffen etc. staan.
 

MEER CREATIEVE MERKEN IN EEN SHOP

Naast dat ik zelf weer dingen creëer, wat ik heerlijk vind, combineer ik het ook graag met mijn andere liefde, het communicatievak. In mijn webshop is ook ruimte voor meer creatievelingen, die hun producten aanbieden. Je vindt ze bij  onze brands. 
Hiervoor trek ik natuurlijk alle registers open, zoals de inzet van Social Media, fotografie, vormgeving en nog veel meer.

In de webshop vind je sieraden, accessoires, fashionitems, lifestyle en interieuritems en accessoires en nog veel meer leuke hebbedingen!

Heb je een vraag, opmerking, idee of suggestie of wil je ons gewoon een leuk verhaal sturen? Laat het ons dan absoluut weten! 

Stuur mij een berichtje

HanneHaves is een unieke webshop voor leuke hebbedingen. Bijna alle items zijn met de hand gemaakt of met de hand bewerkt.

Ik wens je veel shopplezier bij HanneHaves!

© 2017 - 2018 HanneHaves | sitemap | rss