Navigatie

Over Mij

I just love ..... hebbedingen die het leven nét even wat leuker maken. 

Als kind was ik al creatief en maakte ik mijn eigen kleding op de naaimachine. Daarna haalde ik het optimale uit mijn kleedgeld. Na een opleiding als kleuterjuf kwam ik niet aan de bak en rolde het communicatievak in. 
Nu, ruim 30 jaar later, is de naaimachine weer van zolder en mijn kantoor is eerder een atelier geworden vol kralendozen en stofstalen. HanneHaves is gecreëerd!


MEER CREATIEVE MERKEN IN EEN SHOP

Naast dat ik zelf weer dingen creëer, wat ik heerlijk vind, combineer ik het ook graag met mijn andere liefde, het communicatievak. In mijn webshop is ook ruimte voor meer creatievelingen, die hun producten aanbieden. Je vindt ze bij  onze brands. 
Hiervoor trek ik natuurlijk alle registers open, zoals de inzet van Social Media, fotografie, vormgeving en nog veel meer.

In de webshop vind je sieraden, accessoires, fashionitems, lifestyle en interieuritems en accessoires en nog veel meer leuke hebbedingen!

Heb je een vraag, opmerking, idee of suggestie of wil je ons gewoon een leuk verhaal sturen? Laat het ons dan absoluut weten! 

Stuur mij een berichtje

HanneHaves is een unieke webshop voor leuke hebbedingen. Bijna alle items zijn met de hand gemaakt of met de hand bewerkt.

Ik wens je veel shopplezier bij HanneHaves!

Love & Besos

Hanneke 

XXX

© 2017 HanneHaves | sitemap | rss