Skip naar de inhoud

OVER MENS HAVES

Toffe sieraden voor mannen

Het label MENS HAVES maakt stoere en moderne mannenarmbanden en sinds kort ook kettingen. Het is een feit: de moderne man draagt graag een armband! Bij ons vind je een ruime keuze aan mannen armbanden en armbanden voor stoere boys. De houten armbanden zijn basic, de lavasteen armbanden zijn trendy de natuursteen armbanden sieren vele mannenpolsen. Nieuw zijn de armbanden gemaakt van cocosbeads en de geknoopte armbanden in de collectie Knotted.
Mannenarmbanden van Mens Haves Kettingen voor mannen van Mens Haves

Mens Haves volgt de nieuwste modetrends op het gebied van mannensieraden. Iedere armband heeft een unieke designs, is van uitstekende kwaliteit en je vind er geen tweede van. Onze kettingen zijn stoer en simpel en fijn draagbaar materiaal gemaakt. 

Iedere armband zijn eigen naam

Onze voorliefde voor Ibiza is de reden dat namen van alle armbanden Spaanse Mannennamen hebben. Iedere naam heeft een betekenis en daarbij zoeken wij de juiste kralen. Iedere armband heeft zijn eigen verhaal. Welke past bij jouw?

Alle armbanden van Mens Haves zijn gemaakt van natuursteen. Iedere steen heeft een betekenis en/of werking. Welke dat zijn lees je in onze shopguide: shop op stenen. Zoek een steen die bij jou past. 

Let op: bestel de juiste maat voor jou en meet vooraf je polsomvang voordat je de maat kiest. Om de juiste maat voor jouw armband te bepalen kijk bij METEN IS WETEN.

Mens Haves is een label van HanneHaves dat sieraden maakt voor mannen.​


Follow us on: