Doorgaan naar inhoud
Happy Hippie sieraden webshop 😉 gratis verzending (NL) v.a. € 30,- 📬 brievenbuspakketjes met Track & Trace 😉 binnen 1-2 werkdagen op de post
Happy Hippie sieraden webshop 😉 gratis verzending (NL) v.a. € 30,- 📬 brievenbuspakketjes met Track & Trace 😉 binnen 1-2 werkdagen op de post

WORKSHOP IBIZA BRACELETS MAKEN

Ben jij dol op Ibiza en dan vooral de sieraden? Dan is de workshop Ibiza bracelets maken echt wat voor jou! Maak je unieke bracelets! Superleuk om samen met je vriendinnen, collega's etc. samen aan de slag te gaan tijdens deze workshop.

Na het uitzoeken van koord, band, linten, bedels en sluitwerk en krijg je uitleg.Dan ga je aan de slag met het maken van jouw unieke Ibiza Bracelet. Bijvoorbeeld bij jouw favoriete zomerjurkje. De stijl en kleuren bepaal jezelf. Natuurlijk hebben wij voldoende materiaal en helpen als dat nodig is.

Tijdsbestek

Het maken van Ibiza bracelets duurt ongeveer 1 uur.
 

Wanneer

Kinderfeest, tienerverjaardag, personeelsfeest, afdelingsuitje, vrijgezellendag, babyshower
 

Voor wie en hoeveel

Vanaf plm. 10 jaar (voorwaarde is wel dat er met naald en draad gewerkt kan worden). Minimaal 8 personen en maximaal aantal is 12 personen per groep.
 

Kosten

De workshop kost € 17,50 per persoon (inclusief alle materialen). Dat is exclusief reiskosten naar de locatie. Die zijn als volgt:
< 50 km reizen vanaf Nijmegen  € 0,25 per km
> 50 km reizen vanaf Nijmegen  € 0,30 per km

Betaling

Na bevestiging ontvang je van mij een factuur waarvan 50% een week vooraf moet worden voldaan. Dan staat ook het aantal deelnemers vast omdat ik daarvoor natuurlijk ga inkopen. De overige 50% betaal je op de dag van de workshop. Betaling met PIN is mogelijk.

Locatie

De workshop kan op bijna iedere locatie worden gegeven. Wat nodig is alleen een grote tafel, stoelen en voldoende licht. Catering dient door de organisator  zelf verzorgd te worden. Dit is niet bij de kosten inbegrepen.