Milieubewust Inpakken en Verzenden

Milieubewust Inpakken en Verzenden

Recyclen Van Verpakkingsmateriaal 

Even een wist je dat-je. Bij de inkoop van materialen ontvang ik doosjes, bubbelplastic, wokkels etc. etc. Dat kan ik natuurlijk weggooien maar dat is zonde. Zonde om we te gooien, want we gooien al zoveel weg toch met z’n allen. 

Hergebruik van doosjes, wokkels en noppenplastic

Daarom recycle ik zoveel mogelijk en gebruik ik dat materiaal weer bij het inpakken van jouw pakketjes.  Soms kreeg ik wel eens een reactie van 'joh waarom ontvang ik mijn bestelling een een gebruik doosje?'. Nou daarom dus en dat maak ik nu duidelijk door een sticker die in het verzenddoosje wordt geplakt.

Hergebruik van doosjes, wokkels en noppenplastic

Eco Vriendelijke Sieradendoosjes

Veel sieraden van HanneHaves en Momentos worden geleverd in ECO friendly sieradendoosjes!  Deze doosjes zijn vervaardigd uit FSC-papier, wat staat voor Forest Stewardship Council® - een wereldwijd non-profit keurmerk voor verantwoordelijk bosbeheer. Dit betekent dat het materiaal van de doosjes afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen, waarbij strenge normen gelden om het ecosysteem te beschermen.

Bovendien kies ik er bewust voor om ons logo met 'preeg druk' te laten aan brengen. Hierdoor wordt er geen gebruik gemaakt van zonder van verf. En eerlijk gezegd vind ik persoonlijk de doosjes mooier. Zo gaat mooi hand in hand met mijn streven om geen drukinkt te gebruiken.

Daarnaast vermijd ik plastic door sieraden te verpakken met zijdevloeipapier in plaats van foam vulling. Zo ontstaat de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid bij HanneHaves en Momentos!

Op deze manier dragen we als HanneHaves graag bij aan het milieu.

Eco Vriendelijke Sieradendoosjes van HanneHaves

 

 

 

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.