Skip naar de inhoud

Ruilen & Retourneren

Toch niet helemaal jouw smaak?

RETOUR

Product besteld maar voldoet het toch niet aan je verwachtigen? Geen probleem. Je kan het product retourneren door middel van de volgende stappen:
 
1. RETOUR AANMELDEN
Meld je retour aan door een mail te sturen naar hannehaves@gmail.com waarin je aangeeft welk product je wilt retourneren met daarbij je naam, ordernummer en reden van de retour.
 
2. RETOUR TERUGSTUREN
Stuur je retourartikelen op eigen kosten binnen 14 dagen na ontvangst samen met de pakbon naar HanneHaves.nl. Retouren die later binnenkomen kunnen wij helaas niet meer verwerken.
 
HanneHaves
Distelstraat 61 
6542 LP Nijmegen
 
Let op: vergeet niet de factuur bij te sluiten bij je retour. Mocht je je factuur nog nodig hebben dan heb je deze ook van ons ontvangen per mail.
De kosten van de retourzending zijn voor de afzender en worden niet door HanneHaves.nl vergoed. Nadat we je retour hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag van het product binnen 14 dagen terug op je bankrekening.
De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender.
We adviseren om retourartikelen met Track & Trace of aangetekend terug te sturen met PostNL.
 
 
RUILEN
Alle producten bij HanneHaves.nl kunnen geruild worden. Oorbellen kunnen vanwege hygiënische redenen niet worden geruild. Wil je een product ruilen voor een andere maat en/of kleur? Geen probleem. Je kan het product ruilen door middel van de volgende stappen:


1. RETOUR AANMELDEN
Meld het product dat je wilt ruilen aan als retour door een mail te sturen naar hannehaves@gmail.com waarin je aangeeft welk product je wilt retourneren met daarbij je naam en ordernummer.

2. RETOUR TERUGSTUREN
Stuur het product dat je wilt ruilen op eigen kosten binnen 14 dagen na ontvangst samen met de pakbon naar Hannehaves.nl. Retouren die later binnenkomen kunnen wij helaas niet meer verwerken.